Sådan Fjernes 2inf.net Fra Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes 2inf.net Fra Computeren
Sådan Fjernes 2inf.net Fra Computeren

Video: Sådan Fjernes 2inf.net Fra Computeren

Video: Sådan Fjernes 2inf.net Fra Computeren
Video: Hvordan man fjerner et program helt fra computeren 2024, Kan
Anonim

2inf.net er en virus, der inficerer browserne i operativsystemet og får dem til at åbne dette websted som en startside. Du kan selv fjerne 2inf.net fra din computer.

Du kan selv fjerne 2inf.net fra din computer
Du kan selv fjerne 2inf.net fra din computer

Instruktioner

Trin 1

Prøv at afinstallere 2inf.net fra din computer via "Kontrolpanel". Start tjenesten Programmer og funktioner, og opdater listen over installerede applikationer. Vær opmærksom på navnene på de programmer, der er installeret for nylig. Hvis der blandt dem er applikationer med mistænkelige og ukendte navne, skal du fjerne dem, da 2inf.net-virusen er maskeret og installeret på en computer uden brugerindblanding, f.eks. Ved udpakning af arkiver, der er downloadet fra falske sider.

Trin 2

For at fjerne 2inf.net-virusen fuldstændigt skal du redigere systemregistret. Tryk på tastekombinationen "Win + R", og indtast kommandoen "regedit". Søg i Registreringseditor internt i menuen Rediger for at finde alle linjer, der indeholder værdien https://2inf.net, og slet dem.

Trin 3

Åbn mappen Denne computer og derefter systemets harddiskmappe, for eksempel C: \. Gå til afsnittet "Brugere" og derefter til mappen med navnet på din konto. I slutningen af mappens adresselinje skal du tilføje / AppData / Local / Temp. Slet filerne med navnet “Stjerneside” og “Foretrukne”.

Trin 4

Start systemopgavestyringen med Ctrl + alt="Image" + Del, og gå til fanen "Processer". Kig efter værdierne k7235pzSWNU3.exe, VyeB1mZDoYlY.exe og p4ckcBbrbsuh.exe på listen. Se på deres placering og gå til den, og slet derefter disse filer, da de også hører til 2inf.net-virussen.

Trin 5

Installer et antivirusprogram, f.eks. Dr. Web eller "Kaspersky Anti-Virus", ved at downloade det fra det officielle websted på Internettet. Udfør en fuld virusscanning af din computer. Antivirus er i stand til at finde alle spor af malware, der ikke kan findes manuelt, og fjerne dem. Derudover beskytter den din computer og forhindrer reinfektion.

Trin 6

Prøv at gendanne systemet til en tilstand, hvor det endnu ikke er blevet inficeret af en ondsindet virus. For at gøre dette skal du gå til gendannelsestjenesten, som findes i mappen mapper i Start-menuen. Vælg et passende gendannelsespunkt, for eksempel en eller flere dage før det øjeblik, hvor du bemærkede de ændringer, der er forårsaget af virussen. Vent på, at processen er færdig og genstart computeren.

Anbefalede: