Sådan Overføres Til Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Til Et USB-flashdrev
Sådan Overføres Til Et USB-flashdrev

Video: Sådan Overføres Til Et USB-flashdrev

Video: Sådan Overføres Til Et USB-flashdrev
Video: How To Repair A Corrupted SD Card or USB Flash Drive ( IN Hindi/Urdu) 2024, Kan
Anonim

Flash-kort er enheder til lagring og lagring af information. De er praktiske at bruge, hvis du f.eks. Skal arbejde med de samme filer på forskellige computere eller har brug for at frigøre plads på din harddisk, men du ikke ønsker at miste visse data. Du kan overføre filer til et flashkort (eller USB-flashdrev) på flere måder.

Sådan overføres til et USB-flashdrev
Sådan overføres til et USB-flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at indsætte flashdrevet i USB-porten, og systemet genkender det som eksternt medie. Flyt markøren til ikonet for den fil, du vil gemme på flashkortet, og højreklik på det. Vælg kommandoen "Send" i genvejsmenuen. I den udvidede undermenu skal du klikke på emnet "Aftagelig disk (X:)".

Trin 2

Da hver enkelt computer kan have et forskelligt antal lokale og flytbare drev, kan drevnavnet (X) være forskelligt for hver bruger. Tid til kopiering af information til et USB-flashdrev afhænger af mængden af data, der skrives.

Trin 3

En anden mulighed er også mulig: højreklik på den fil eller gruppe af filer, som du vil overføre til USB-flashdrevet. Vælg kommandoen "Kopiér" i rullemenuen. Åbn den flytbare disk, der svarer til flash-kortet, gennem mappen "Denne computer" eller på en anden måde, der passer dig. Klik et vilkårligt sted i det åbne vindue med højre museknap, og vælg kommandoen "Indsæt" i rullemenuen.

Trin 4

Hvis kildefilen er i en eller anden mappe, kan du bruge følgende metode. Vælg filen med venstre museknap, og vælg "Rediger" i menulinjen. I undermenuen skal du venstreklikke på kommandoen "Kopier til mappe" eller "Flyt til mappe". En ny dialogboks åbnes. Angiv stien til flashkortet i det, og klik på knappen "Kopier" eller "Flyt". Vent til afslutningen af operationen.

Trin 5

Du kan flytte en fil eller mappe til et USB-flashdrev på en anden måde. Åbn samtidigt den flytbare disk, der svarer til flashkortet og den mappe, hvor din fil er gemt. Fremhæv filen. Klik på dets ikon med venstre museknap, og træk ikonet for den valgte fil fra kildemappen til den flytbare disk, mens du holder den nede.

Anbefalede: