Sådan Fjernes Hardwareacceleration

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hardwareacceleration
Sådan Fjernes Hardwareacceleration

Video: Sådan Fjernes Hardwareacceleration

Video: Sådan Fjernes Hardwareacceleration
Video: Sådan bekæmper du bladlus 2024, Kan
Anonim

Hardwareacceleration giver brugeren mulighed for at nyde grafik i høj kvalitet i film, computerspil eller bare arbejde komfortabelt med billeder. Den hardware, der er indbygget i grafikkortet, "aflaster" processoren fra at udføre nogle af operationerne. I visse tilfælde skal du muligvis deaktivere hardwareacceleration.

Sådan fjernes hardwareacceleration
Sådan fjernes hardwareacceleration

Instruktioner

Trin 1

Hvis grafikacceleration er i modstrid med funktionaliteten i andre kørende applikationer, skal du bruge Display-komponenten til at deaktivere den. Højreklik i ethvert område på "Desktop" uden mapper og filer. Vælg det sidste punkt "Egenskaber" i rullemenuen.

Trin 2

Hvis du af en eller anden grund ikke kan ringe til komponenten fra "Desktop", skal du klikke på "Start" -knappen eller Windows-tasten og åbne "Kontrolpanel". I kategorien "Design og temaer" skal du venstreklikke på ikonet "Display" eller vælge en af de tilgængelige opgaver.

Trin 3

I dialogboksen "Skærmeegenskaber", der åbnes, skal du gå til fanen "Indstillinger" og klikke på knappen "Avanceret" nederst i vinduet. Et nyt vindue "Egenskaber: Monitor Connector Module og [navn på dit grafikkort]" åbnes. Gå til fanen "Diagnostik" i den.

Trin 4

Træk skyderen længst til venstre for Ingen i gruppen Hardwareacceleration. Klik på knappen "Anvend" for at få de nye indstillinger til at træde i kraft. Luk vinduerne ved hjælp af OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 5

Du kan deaktivere DirectDraw, Direct3D og AGP-teksturacceleration ved hjælp af DirectX Diagnostic Tool. Vælg Kør i menuen Start. I et tomt felt uden mellemrum eller anførselstegn skal du indtaste kommandoen dxdiag og klikke på OK-knappen eller Enter-tasten. Vent til diagnosticeringsværktøjet er færdig med at indsamle data.

Trin 6

Gå til fanen "Skærm", og i gruppen "DirectX-funktioner" skal du klikke på knappen "Deaktiver" overfor den acceleration, du vil fjerne. Bekræft din handling. Du kan også deaktivere DirectSound-hardwareacceleration i vinduet Diagnostic Tools. For at gøre dette skal du gå til fanen "Lyd" og flytte skyderen i den tilsvarende gruppe til den yderste venstre position.

Anbefalede: