Sådan Indsættes En Knap På Tastaturet I En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes En Knap På Tastaturet I En Bærbar Computer
Sådan Indsættes En Knap På Tastaturet I En Bærbar Computer

Video: Sådan Indsættes En Knap På Tastaturet I En Bærbar Computer

Video: Sådan Indsættes En Knap På Tastaturet I En Bærbar Computer
Video: 32 Secret Combinations on Your Keyboard 2024, Kan
Anonim

Princippet om tastaturstrukturen i en bærbar computer og en almindelig personlig computer er ikke meget anderledes. Derfor, hvis der er behov for at indsætte en knap i tastaturet, behøver du ikke have nogen særlig viden.

Sådan indsættes en knap på tastaturet i en bærbar computer
Sådan indsættes en knap på tastaturet i en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Fjern den knap, du vil udskifte. For at indsætte en knap skal du vide, hvordan den hentes. Når det kommer til det almindelige tastatur på en pc, er det nok at gribe knappen på begge sider og foretage svingende bevægelser, indtil knappen bøjer sig og fjernes fra basen. I tilfælde af en bærbar computer, hvor knapperne er fladere, skal der udvises stor forsigtighed for ikke at beskadige en af knapbeslagene. Brug et almindeligt papirclips til at gøre dette. Fold det ud og lirke den ene ende af knappen af. Fjern den fra basen i en jævn bevægelse.

Trin 2

Skriv placeringen af knapperne på tastaturet ned. Hvis du skal fjerne flere knapper, skal du indsætte dem samme sted, så du kan arbejde komfortabelt senere. Det er usandsynligt, at du kan huske, hvor de er placeret, så det er bedre at skrive ned. Fjern derefter knapperne, rengør bunden, hvis ekstraktionen blev foretaget til dette formål.

Trin 3

For at indsætte knappen på tastaturet i den bærbare computer skal du placere den, så den kommer perfekt i kontakt med basen. Derefter, i en jævn bevægelse, skal du returnere det til dets oprindelige sted. Brug ikke magt, når det ikke kræves. Knapperne skal være lette at fjerne og lette at indsætte. Hvis du bryder selve basen, er det simpelthen umuligt at indsætte knappen, hvilket i høj grad vil skade dit videre arbejde med computeren.

Trin 4

Kontroller, at knaplåsen er i overensstemmelse. Du får brug for dette, hvis du skal erstatte de irriterende knapper på din bærbare computer med noget mere, som du synes, stilfuldt. Forskellige producenter kan have et andet monteringssystem, så når du køber et sæt knapper, så spørg om de passer til din bærbare computer. Gør derefter alt i henhold til instruktionerne ovenfor. Fjern ikke alle knapper på én gang. Det ville være bedre at indsætte knapperne i den bærbare computer ad gangen for ikke at forvirre deres placering.

Anbefalede: