Sådan Oprettes Et Jdsl-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Jdsl-modem
Sådan Oprettes Et Jdsl-modem

Video: Sådan Oprettes Et Jdsl-modem

Video: Sådan Oprettes Et Jdsl-modem
Video: Как разогнать adsl Интернет! 2024, April
Anonim

Der er mange forskellige modeller af DSL-modemer til rådighed. Deres største forskel ligger i antallet af Ethernet-porte, som netværkskabler er tilsluttet. For at konfigurere modemet korrekt er det nødvendigt at tage højde for kravene fra en bestemt udbyder.

Sådan oprettes et jdsl-modem
Sådan oprettes et jdsl-modem

Nødvendig

netværkskabel

Instruktioner

Trin 1

Vælg et DSL-modem, der fungerer med din internetudbyders netværk. Normalt kræves kun support til en enkelt dataoverførselsprotokol, som udbyderen arbejder med. Tilslut det købte DSL-modem til lysnettet, og tænd enheden.

Trin 2

Tilslut nu telefonledningen til DSL-stikket. For at oprette en sådan forbindelse anbefales det at bruge en splitter. Denne enhed er en DSL-kabeldeling. Men dens hovedopgave er at adskille høje og lave frekvenser.

Trin 3

Tilslut nu netværkskablet til Ethernet-porten. Tilslut den anden ende til netværksadapteren på din computer eller laptop. Tænd denne hardware, og vent på, at operativsystemet indlæses.

Trin 4

Start nu din webbrowser. Åbn indstillingsgrænsefladen til dit DSL-modem. Gå til WAN-menuen. Angiv typen af dataoverførselsprotokol. Normalt vælges PPPoE-typen, når du bruger en DSL-forbindelse. Indtast det brugernavn og den adgangskode, der kræves for at videregive autorisation til udbyderens server. Gem indstillingerne for denne menu.

Trin 5

Gå nu til den avancerede menu for netværksindstillinger. Aktivér NAT- og DHCP-funktionerne. Bemærk, at hvis din internetudbyder kræver en statisk adresse til netværksadapteren, er det bedre ikke at aktivere DHCP-indstillingen.

Trin 6

Genstart dit DSL-modem. Frakobl enheden fra vekselstrømmen. Tænd modemet igen. Vent til enheden starter og opretter forbindelse til serveren. Hvis det ikke sker automatisk, skal du logge ind på DSL-modemmets webgrænseflade igen. Åbn menuen Status, og klik på knappen Opret forbindelse.

Trin 7

Sørg for, at computeren kan få adgang til internettet. Hvis dette ikke sker, skal du nulstille parametrene for netværksadapteren, der er tilsluttet DSL-modemet. Prøv at oprette forbindelse til internettet igen.

Anbefalede: