Sådan Fornyes Antiviruslicensen Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fornyes Antiviruslicensen Gratis
Sådan Fornyes Antiviruslicensen Gratis

Video: Sådan Fornyes Antiviruslicensen Gratis

Video: Sådan Fornyes Antiviruslicensen Gratis
Video: Создайте журнал для продажи на Amazon KDP БЕСПЛАТНО 2024, April
Anonim

Den eneste software, uden hvilken ingen computer fungerer i lang tid, er antivirus. På det moderne marked er der en bred vifte af sådan software - betalt og gratis. Gratis betyder ikke, at produktet er af dårlig kvalitet.

Sådan fornyes antiviruslicensen gratis
Sådan fornyes antiviruslicensen gratis

Instruktioner

Trin 1

Avast Free Antivirus er et af de almindelige gratis antivirusprogrammer. Dette er kun en freeware-version til hjemmebrugere. Tænd for Internettet, start programmet ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Til venstre i menuen skal du vælge fanen "Service" og derefter punktet "Registrering". På dette tidspunkt kan du altid se status på antiviruslicensen samt forlænge gyldighedsperioden. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Registrer". I et nyt vindue bliver du selvfølgelig bedt om at opdatere dit antivirusprogram til en mere avanceret version mod et gebyr. Men du har brug for den første kolonne, så klik på knappen Registrer.

Trin 2

I det næste vindue skal du udfylde formularen: navn, e-mail og bopælsland. Når du er færdig, skal du klikke på "Tilmeld dig en gratis licens". Herefter lukkes vinduet, og ved at gå til "Registrering" -punktet kan du se, indtil hvilken dato licensen blev modtaget. Antivirusdatabaser opdateres nu uden problemer.

Trin 3

Gentag denne procedure igen, når licensen udløber. I andre antivirusprogrammer kan du forny eller få en licens på samme måde. Det skal huskes, at hvis du har forbindelse til internettet, er det ikke nok at bruge antivirus alene, da det forhindrer filer i at blive inficeret eller desinficeret, efter at en virus eller trojan er kommet ind på din computer. Og de såkaldte Internet Security-versioner leveres med en firewall (firewall), dvs. det fungerer som en mur mellem din computer og vira fra Internettet. Derfor skal du ud over antivirus også have en firewall.

Trin 4

I betalte antivirusprogrammer er en gratis licensfornyelse kun mulig på en ulovlig måde eller at få en nøgle med en licens som en gave, som det f.eks. Gøres i nogle computermagasiner, dvs. efter køb af magasinet kan du finde en licensnøgle på disken i en måned. Køb derfor kun licenseret software og spar aldrig på din computers sikkerhed.

Anbefalede: