Sådan Oprettes En Postkasse I Flagermusen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Postkasse I Flagermusen
Sådan Oprettes En Postkasse I Flagermusen

Video: Sådan Oprettes En Postkasse I Flagermusen

Video: Sådan Oprettes En Postkasse I Flagermusen
Video: Sådan opretter og ser du dit barns eboks 2024, Kan
Anonim

For at gøre det nemmere at arbejde med e-mail er der udviklet mange programmer. Det er let at vælge det rigtige værktøj. Det er vigtigt at være i stand til korrekt at konfigurere indstillingerne for hvert specifikt program.

Sådan oprettes en postkasse i flagermusen
Sådan oprettes en postkasse i flagermusen

Instruktioner

Trin 1

Brug The Bat-programmet til hurtig adgang til postkasser. Det giver dig mulighed for at gemme oplysninger fra et stort antal e-mail-adresser på samme tid. Download Bat. Bedre vælge den russiske version. Dette letter processen med at mestre værktøjet.

Trin 2

Installer programmet, og genstart computeren. Start Bat-genvejen på dit skrivebord, og vent på, at en ny menu åbnes. Åbn fanen "Postkasse", og vælg "Ny postkasse". Efter at have trykket på den ønskede tast, åbnes et vindue med titlen "Opret en ny postkasse".

Trin 3

Udfyld feltet "Feltnavn". Indtast et ord eller en sætning. Dette giver dig mulighed for hurtigt at navigere i programmets hovedmenu. Klik på "Næste". Udfyld felterne "Navn" og "E-mail-adresse". I det andet felt skal du sørge for at angive den korrekte adresse, som du opretter en ny postkasse til.

Trin 4

Klik på "Næste". Lad alle emnerne være uændrede i den menu, der åbnes, og klik på "Næste" igen. Udfyld feltet "Adgangskode". Dette er nødvendigt for at programmet skal have adgang til din postkasse.

Trin 5

Klik på "Næste". Fremhæv Ja i menuen Egenskaber for postkasseegenskaber. Klik på Udfør. Kontroller rigtigheden af de indtastede data i den menu, der åbnes. Klik på OK-knappen, og genstart programmet.

Trin 6

For at tilføje en anden postkasse skal du gentage den beskrevne algoritme. Giv ikke identiske navne til forskellige postkasser. For at opdatere listen over bogstaver i en bestemt postkasse skal du vælge den med venstre museknap og trykke på F2-tasten.

Trin 7

Når du har oprettet en indbakke med en ny e-mail-adresse, modtager du en automatisk e-mail sendt til den angivne adresse. Hvis dette ikke sker, skal du kontrollere rigtigheden af de angivne parametre. Vær særlig opmærksom på felterne "E-mail-adresse" og "Adgangskode".

Anbefalede: