Hvorfor Tænder Ikke Computeren

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Tænder Ikke Computeren
Hvorfor Tænder Ikke Computeren

Video: Hvorfor Tænder Ikke Computeren

Video: Hvorfor Tænder Ikke Computeren
Video: Hvorfor virker telefonen ikke☹️☹️ 2024, Kan
Anonim

En computer er et teknisk komplekst system, hvor der er mange komponenter, der interagerer med hinanden. Udseendet af en funktionsfejl i visse komponenter påvirker computerens ydeevne - problemet kan få computeren til at stoppe med at starte og stoppe med at reagere på at trykke på tænd / sluk-knappen.

Hvorfor tænder ikke computeren
Hvorfor tænder ikke computeren

Defekt kabel

Hvis computeren ikke starter efter at have trykket på tænd / sluk-knappen, skal du kontrollere netledningen, der løber fra stikkontakten til bagsiden af kabinettet. Kontroller kablet for beskadigelse. Prøv at sætte kablet i en anden stikkontakt på forlængerledningen - det er sandsynligt, at svigtet i en separat stikkontakt eller hele forlængerledningen som helhed blev årsagen til manglende evne til at tænde computeren.

Stikkene skal sættes ordentligt ind i computerens strømforsyning i den ene ende og i en stikkontakt i den anden.

Afbryderen

Hvis ledningen er intakt, skal du kontrollere afbryderen, som skal være placeret på bagsiden af computeren nær kabelindsatshullet. Denne håndtag skal være i I (Til) position. Hvis knappen allerede er i den ønskede position, skal du slukke og tænde den igen og derefter prøve at starte computeren igen.

Strømforsyning

Hvis computeren stadig ikke tændes efter at have udført disse handlinger, kan fejlen være forbundet med et problem med strømforsyningen eller bundkortet. Strømforsyningsfejl er mere almindelige. For at sikre, at alt er i orden med bundkortet, skal du fjerne sidelåget på computeren ved at løsne fastgørelseselementerne på bagpanelet. Frakobl netledningen, og kontroller, at alle installerede sløjfer i enheden er tætte.

Hvis ovenstående manipulationer ikke hjalp med at eliminere årsagen til sammenbruddet, er din strømforsyning brudt. For at udskifte det skal du tage sagen til et servicecenter og bestille en PSU-udskiftningstjeneste.

Du kan også udskifte strømforsyningen selv derhjemme. For at gøre dette skal du finde ud af strømkilden i watt ved at læse dokumentationen til din computer eller ved at undersøge mærkaten på selve strømforsyningen.

Du kan finde de nødvendige oplysninger, hvis du fjerner sidedækslet til sagen.

Køb derefter enheden fra enhver computerforsyningsbutik. Med hensyn til strøm skal PSU matche din tidligere enhed.

Efter køb skal du installere strømforsyningen i din computer. For at gøre dette skal du fjerne sidebatteridækslet igen og frakoble alle kabler, der går fra den gamle strømforsyning til bundkortet. Bemærk placeringen af de frakoblede ledninger, fjern derefter strømforsyningen, og installer en ny i overensstemmelse med fastgørelseselementerne på sagen.

Tilslut alle nødvendige ledninger til bundkortet, og fastgør dem tæt i portene. Skru strømforsyningen på, og kontroller dens funktion ved at slutte til strømforsyningen ved hjælp af det relevante kabel. Hvis computeren starter, er reparationen afsluttet, og du kan lukke computerdækslet.

Anbefalede: