Sådan Installeres Ubuntu

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Ubuntu
Sådan Installeres Ubuntu

Video: Sådan Installeres Ubuntu

Video: Sådan Installeres Ubuntu
Video: Linux - Установка программ на Ubuntu, softwire-center, synaptic, apt-get, aptitude 2024, Kan
Anonim

De fleste pc-brugere mener, at Linux er et komplekst og utilgængeligt system for en almindelig bruger, mens Linux-baserede operativsystemer faktisk har en række væsentlige fordele i forhold til Windows. I denne artikel viser vi dig, hvordan du installerer og konfigurerer Ubuntu-operativsystemet på din computer. Denne proces er endnu enklere end installation af Windows og vil ikke forårsage vanskeligheder, selv for begyndere af computere.

Sådan installeres ubuntu
Sådan installeres ubuntu

Instruktioner

Trin 1

Indsæt Ubuntu Installer-cd'en i cd-rom'en, og konfigurer BIOS til at starte fra cd'en.

Trin 2

Vælg russisk under indlæsning, grænsefladen skifter fra engelsk til russisk. Klik på "Installer Ubuntu". Et nyt installationsvindue åbnes, hvor du også skal vælge russisk.

Trin 3

Angiv din tidszone på kortet, der vises, ved at vælge dit land og din by, hvor du bor, i feltet under kortet. Tilpas derefter dit tastaturlayout.

Trin 4

Dernæst vil du se vinduet "Forbered diskplads". Hvis du installerer Ubuntu på en ren computer, fortæller den dig, at der ikke er installeret nogen operativsystemer på computeren. Du kan slette harddisken og installere systemet uden at partitionere disken, eller du kan angive partitionerne manuelt.

Trin 5

Når du har specificeret afsnittet til installation, skal du introducere dig til systemet. Indtast dit navn til autorisation i systemet og adgangskoden. Indtast derefter det computernavn, der vises på Internettet. Klik på Næste og klik på Installer. Vent nu, indtil installationen er færdig, og læs Ubuntu-oplysningerne undervejs.

Trin 6

Når installationen er afsluttet, skal du genstarte computeren efter anmodning fra programmet.

Trin 7

Se hjælpesystemet for at hjælpe dig med at navigere i den ukendte grafiske grænseflade. I afsnittet "Administration" kan du desuden ændre indstillingerne for dit system, som det passer dig. Du vil snart indse, at Linux-grafiske miljø ikke er meget anderledes i udseende end Windows, og selve systemet er hurtigere og mere sikkert.

Anbefalede: