Sådan Installeres Et Antivirusprogram På Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et Antivirusprogram På Et USB-flashdrev
Sådan Installeres Et Antivirusprogram På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Installeres Et Antivirusprogram På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Installeres Et Antivirusprogram På Et USB-flashdrev
Video: Построй ПК своей мечты и научись ремонтировать компьютеры | PC Building Simulator игровой процесс 2024, Kan
Anonim

Det er meget praktisk at have et antivirusprogram altid ved hånden. Når alt kommer til alt er der situationer, hvor du presserende har brug for at overskrive oplysninger fra andres computer. Hvis denne computer ikke har et antivirusprogram, kan du selvfølgelig tage risikoen og skrive filerne på egen risiko i håb om, at der ikke vil være vira der. Men det er bedre at gøre det anderledes: skriv antivirusprogrammet til et USB-flashdrev, som derefter kan sluttes til en hvilken som helst computer og kontrollere systemet.

Sådan installeres et antivirusprogram på et USB-flashdrev
Sådan installeres et antivirusprogram på et USB-flashdrev

Nødvendig

Computer, antivirus, flashdrev, UNetbootin-program

Instruktioner

Trin 1

Inden du installerer et antivirusprogram på et USB-flashdrev, skal du downloade antivirusprogrammet fra Internettet. Men download er ikke et almindeligt antivirusprogram, men en speciel samling, der kan installeres på et flashdrev (for eksempel Dr. Web LiveUSB). Live USB betyder, at denne version af antivirusprogrammet er designet til at blive installeret på flashdrev. Du kan downloade en speciel version af programmet fra det officielle websted for antivirusprogrammet p

Trin 2

Du kan installere antivirusprogrammet ved hjælp af UNetbootin-programmet. Download det fra Internettet og installer det på din computer. Når programmet er installeret, skal du starte det. Når du er startet, skal du finde elementet "Diskbillede". På dette tidspunkt skal du vælge ISO. Find derefter emnet "Type", og vælg USB i den. I linjen "Media" skal du vælge det USB-flashdrev, som det valgte antivirusprogram skal skrives på. Dette flashdrev bør ikke indeholde nogen information. Enhver information skal slettes ikke på en enkel måde, men ved at formatere flashdrevet.

Trin 3

Derefter, modsat elementet "Filbillede", skal du venstreklikke på gennemse-knappen og angive stien til mappen, hvor antivirusprogrammet er gemt. Klik på OK. Derefter begynder processen med at installere antivirusprogrammet på flashdrevet. Efter afslutningen vises en meddelelse i programvinduet om, at antivirusprogrammet er installeret med succes. Bemærk, at i sådanne samlinger af antivirusprogrammer er kun antivirusens grundlæggende funktioner tilgængelige. Resten af funktionerne blokeres. Derudover vil scanningshastigheden være langsommere.

Trin 4

Tænd computeren for at køre antivirusprogrammet. Vent på, at operativsystemet indlæses. Gå derefter til "Denne computer" og åbn USB-flashdrevet. Klik derefter på programikonet, så startes antivirusprogrammet.

Anbefalede: