Sådan Gendannes Filer På Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Filer På Et Flashdrev
Sådan Gendannes Filer På Et Flashdrev

Video: Sådan Gendannes Filer På Et Flashdrev

Video: Sådan Gendannes Filer På Et Flashdrev
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Fremgangsmåden til gendannelse af oplysninger, der er gemt på et flashdrev, hvis det er umuligt at åbne det, kræver involvering af yderligere software.

Sådan gendannes filer på et flashdrev
Sådan gendannes filer på et flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du prøve at genstarte computersystemet, tilslutte det flytbare USB-drev igen og kontrollere det. Hvis enheden stadig ikke kan åbnes, skal du acceptere at formatere lydstyrken ved at klikke på Ja i systemprompten og vælge hurtigformatindstillingen. Klik på knappen "Start", og bekræft den valgte handling ved at klikke på OK-knappen i den næste dialogboks. Vent på, at proceduren er færdig og lukker alle åbne vinduer.

Trin 2

Download og installer det specialiserede EasyRecovery Professional-program på din computer designet til at gendanne mistede eller mistede filer. Kør det installerede program, og vælg kommandoen "Gendan data efter formatering" i hovedprogramvinduet. Vent, indtil lydscanningsprocessen er afsluttet, og der vises en advarselsmeddelelse om behovet for at gemme de gendannede oplysninger i en separat lydstyrke. Klik på OK.

Trin 3

Angiv den formaterede partition i den næste EasyRecovery Professional-dialogboks, og angiv det filsystem, der bruges i rullemenuen. Gem de ændringer, du har foretaget, ved at klikke på knappen Næste, og vent, indtil søgningen efter de nødvendige filer er afsluttet.

Trin 4

Vælg de filer, der skal gendannes, på listen over den næste dialogboks i programmet, og bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Næste". Brug knappen "Gennemse" for at angive placeringen for at gemme de gendannede filer, og bekræft den valgte handling ved at klikke på knappen "Næste". Vent på, at gendannelsesprocessen er afsluttet, og klik på knappen "Udfør" i programmets sidste vindue. Gem de foretagne ændringer ved at klikke på "Ja" i systemanmodningsvinduet og afslutte programmet. Sørg for, at alle de ønskede data vises korrekt.

Anbefalede: