Sådan Tilføjes En Kategori

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Kategori
Sådan Tilføjes En Kategori

Video: Sådan Tilføjes En Kategori

Video: Sådan Tilføjes En Kategori
Video: Tilføjelse af kategori 2024, Kan
Anonim

Kategorier og sektioner i Joomla-styringssystemet er designet til at gruppere alt dit materiale. Dette gøres på denne måde: sektionen er en eller flere kategorier, hvor materialerne på webstedet er placeret. Hver af dem kan kun være i en kategori.

Sådan tilføjes en kategori
Sådan tilføjes en kategori

Nødvendig

færdigheder i at arbejde med Joomla

Instruktioner

Trin 1

Log ind på dit Joomla-adminpanel for at oprette en kategori. Gå til menuen "Indhold", vælg "Sektioner". Klik på knappen "Ny". I vinduet, der åbnes, skal du indtaste navnet på det afsnit, der skal oprettes, og en titel, f.eks. "Nyheder".

Trin 2

Gå til menuen "Indhold", vælg indstillingen "Kategorier". Klik på knappen "Ny". I vinduet, der åbnes, skal du indtaste en titel og et navn til den oprettede kategori, f.eks. "Sportsnyheder". Vælg nedenunder det ønskede afsnit, hvor du vil placere kategorien. Klik f.eks. På afsnittet "Nyheder". Gem dine ændringer. Tilføjelse af kategori blev gennemført

Trin 3

Sørg for, at Joomla-kategorioprettelsen sker korrekt. For at gøre dette skal du klikke på menuen "Indhold", flytte markøren over den første fane, den indeholder webstedsindholdet opdelt i sektioner, den oprettede sektion vises i den. Gå ind i det, for at gøre dette skal du klikke på fanen "Sektionsindhold". Du føres til en side, der viser en indholdsliste. Klik på knappen "Ny". I editoren, der åbnes, skal du indtaste navnet på siden, vælge den oprettede kategori og gemme ændringerne.

Trin 4

Føj nyheder til kategorien. For at gøre dette skal du gå til admin-panelet på dit websted. På hovedsiden i panelet skal du klikke på knappen "Tilføj nyheder / artikel", så flyttes du til sideditoren. Tilsvarende skal du oprette en side, vælge en sektion for den og en kategori, hvor den skal placeres, indtast navnet på linket til artiklen.

Trin 5

Føj linket til siden til den ønskede menu. For at gøre dette skal du gå til "Menu", klikke på knappen "Ny". I vinduet til oprettelse af et link, der åbnes, skal du klikke på "Link" - "Indholdsobjekt", markere den oprettede side. Indtast navnet og klik på "OK".

Anbefalede: