Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk På En D-link Dir 300-router

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk På En D-link Dir 300-router
Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk På En D-link Dir 300-router

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk På En D-link Dir 300-router

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk På En D-link Dir 300-router
Video: Роутер D-LINK DIR-300. Настройка и обновление прошивки. 2024, Kan
Anonim

D-Link DIR-300 er en billig router til at organisere et lille trådløst netværk i en lejlighed eller et lille kontor. Du kan bruge de tilsvarende Windows-indstillinger til at konfigurere det lokale netværk mellem computere, der er tilsluttet denne router.

Sådan oprettes et lokalt netværk på en D-link Dir 300-router
Sådan oprettes et lokalt netværk på en D-link Dir 300-router

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start". Højreklik derefter på "Computer". I kontekstmenuen, der vises, skal du klikke på "Egenskaber" for at kalde indstillingerne for arbejde inden for en arbejdsgruppe for at organisere et enkelt lokalt netværk. Klik på "Skift" i afsnittet "Computernavn, domæne og gruppeindstillinger".

Trin 2

Gå til fanen "Computernavn" i det vindue, der vises. I feltet med samme navn skal du angive navnet på din computer med latinske bogstaver og derefter klikke på knappen "Avanceret". I feltet "Medlem" skal du vælge elementet "Arbejdsgruppe" og indtaste et vilkårligt navn for det netværk, du opretter. Klik på "OK" og derefter "OK" igen for at anvende ændringerne.

Trin 3

For at konfigurere netværksparametre skal du gå til "Netværks- og delingscenter" ved at klikke på ikonet for din forbindelse og vælge det relevante link i den menu, der vises. I det nye vindue skal du klikke på "Skift adapterindstillinger" i venstre side af skærmen.

Trin 4

Højreklik på vinduet "Local Area Connection" i vinduet. Gå til "Egenskaber" - "Internetprotokol TCP / IP", og klik derefter på "Egenskaber" igen.

Trin 5

Indstil værdierne "Hent IP automatisk" og "Hent DNS-servere automatisk" ved at markere afkrydsningsfelterne overfor de tilsvarende sektioner. Når du vælger disse emner, modtager de tilsluttede computere automatisk en IP, undernetmaske, gateway og DNS fra routeren, og derfor skal disse data også indstilles i routerindstillingerne for at oprette en fungerende forbindelse. Klik derefter på knappen "Avanceret", og gå derefter til WINS-fanen.

Trin 6

I afsnittet "NetBIOS-indstillinger" skal du vælge "Aktivér NetBIOS over TCP / IP". Klik på "OK" for at anvende ændringerne. Konfigurationen af det lokale netværk til D-Link DIR-300 routeren er afsluttet. Genstart computeren for at anvende ændringerne, og forbind derefter fra andre computere til det lokale trådløse netværk.

Anbefalede: