Sådan Indstilles En Adgangskode På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Adgangskode På Netværket
Sådan Indstilles En Adgangskode På Netværket

Video: Sådan Indstilles En Adgangskode På Netværket

Video: Sådan Indstilles En Adgangskode På Netværket
Video: Sådan ændrer du adgangskode til din Stofa-mailkonto 2024, Kan
Anonim

Adgangskoden bruges i det lokale netværk til at begrænse ekstern adgang til en bestemt computer. Hvis indgangen til det lokale netværk ikke sker via en specielt dedikeret computer (server), skal adgangskoden indstilles separat på hver computer - oftest er lokale netværk organiseret på denne måde. Der er også mulighed for at indstille et netværksadgangskode på hotspot via WiFi-forbindelse

Sådan indstilles en adgangskode på netværket
Sådan indstilles en adgangskode på netværket

Instruktioner

Trin 1

Aktiver gæstekontoen på den computer, du vil adgangskodebeskytte netværksadgangen til. Hvis du bruger Windows, skal du starte med at højreklikke på ikonet Denne computer på skrivebordet. I kontekstmenuen, der vises som et resultat, skal du vælge linjen "Management" og operativsystemet åbner vinduet "Computer Management".

Trin 2

Udvid underafsnittet Lokale brugere i afsnittet Hjælpeprogrammer på listen i venstre ramme, og vælg linjen Brugere. I højre ramme skal du højreklikke på linjen "Gæst" og vælge "Egenskaber" i genvejsmenuen - dette åbner fanen "Generelt" i det ekstra vindue.

Trin 3

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Deaktiver konto, og klik på OK. Højreklik derefter på linjen "Gæst" igen, men vælg denne gang elementet "Indstil adgangskode" i genvejsmenuen. Operativsystemet viser et vindue med oplysninger om konsekvenserne af annullering af adgangskode - klik på knappen "Fortsæt".

Trin 4

Indtast adgangskoden i feltet "Ny adgangskode", og gentag den i linjen nedenfor i feltet "Bekræftelse". Klik derefter på OK-knappen, så alle netværksbrugere klassificeres af operativsystemet som "Gæster", der skal indtaste den adgangskode, du har angivet for at få adgang til denne computer.

Trin 5

Download routerens kontrolpanelinterface, hvis du har brug for at indstille en adgangskode til at oprette forbindelse til et netværk via et WiFi-adgangspunkt. Efter at have logget ind skal du finde sektionen relateret til netværkssikkerhed. Afhængig af den anvendte routermodel kan adgang til den organiseres på forskellige måder. For eksempel placeres den i den populære D-Link Dir 320-router i afsnittet "Trådløs netværksinstallation" i afsnittet "Installation". Adgangskoden indtastes her i et felt kaldet "Netværksnøgle" - det er placeret nederst på siden. Når du har indtastet adgangskoden og gemt indstillingerne til en WiFi-forbindelse på en hvilken som helst computer, skal du på forhånd indtaste denne netværksnøgle i forbindelsesegenskaberne.

Anbefalede: