Sådan Repareres Boot-sektoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Boot-sektoren
Sådan Repareres Boot-sektoren

Video: Sådan Repareres Boot-sektoren

Video: Sådan Repareres Boot-sektoren
Video: Как исправить: " Start PXE over IPv4 " 2024, Kan
Anonim

Ikke mange brugere ved, hvordan man reparerer opstartssektoren i Windows XP-operativsystemet, fordi de sjældent støder på dette. Dette kan dog ske på enhver computer på grund af forskellige omstændigheder.

Sådan repareres boot-sektoren
Sådan repareres boot-sektoren

Nødvendig

Disk med fordelingen af operativsystemet Windows XP

Instruktioner

Trin 1

For at gendanne skal du bruge en disk med distributionssættet til operativsystemet. Med sin hjælp er det nødvendigt at overføre computeren til manuel kontrol.

Trin 2

Start genoprettelseskonsol. Dette er kommandolinjen. Hvis du har brug for dens funktioner gentagne gange, skal du skrive Recovery Console til din harddisk. I nødstilfælde starter vi fra disken.

Vi starter computeren fra Windows XP-startdisken. For at komme til gendannelseskonsollen skal du vælge elementet Gendannelseskonsol i startmenuen. Denne metode er tilgængelig, hvis brugeren har administratorrettigheder. Uden dem er det umuligt at arbejde med konsollen.

Den anden mulighed er, når du ikke kan starte Windows XP, selv fra opstartsdisken. For at gøre dette skal du finde og aktivere filen winnt32.exe på disken med distributionssættet - / i386 (parameteren / _cmdcons (der kræves plads). Med denne handling vil vi føje Recovery Console til Windows XP-startmappen. Derefter genstarter vi pc'en.

Trin 3

Nu ligger hovedarbejdet foran. Hvis der er installeret flere operativsystemer på pc'en, beder Recovery Console brugeren om at vælge det operativsystem, der ikke starter automatisk. Fixboot-servicekommandoen er ansvarlig for gendannelse af boot-sektoren.

Trin 4

Indtast kommandoen for at gendanne opstartssektoren og bekræfte. Yderligere arbejde finder sted i automatisk tilstand. Hvis gendannelsen er vellykket, beder Recovery Console dig om at genstarte din computer.

Anbefalede: