Hvordan Kan Et Viralt Banner Fjernes?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Et Viralt Banner Fjernes?
Hvordan Kan Et Viralt Banner Fjernes?

Video: Hvordan Kan Et Viralt Banner Fjernes?

Video: Hvordan Kan Et Viralt Banner Fjernes?
Video: ФИНАЛЬНЫЙ БОСС Часть 2 #6 Прохождение Bloodstained: Ritual of the Night 2024, Kan
Anonim

Et stort antal brugere har stødt på et banner, der vises, når operativsystemet starter op. For at fjerne en sådan virus skal du prøve flere forskellige metoder.

Hvordan kan et viralt banner fjernes?
Hvordan kan et viralt banner fjernes?

Nødvendig

CureIt

Instruktioner

Trin 1

Brug en anden computer, bærbar computer eller mobiltelefon til at åbne følgende sider: https://www.drweb.com/unlocker/index, https://sms.kaspersky.com, https://www.esetnod32.ru/.support/winlock. Find specielle felter på de åbnede internetsider, og udfyld dem med teksten på det virale banner. Normalt kræves et telefonnummer

Trin 2

Hvert websted tilbyder dig flere muligheder for adgangskoder. Indtast dem i bannerfeltet for at deaktivere det. Denne metode giver dig mulighed for ikke at bruge yderligere programmer, men det fungerer ekstremt sjældent.

Trin 3

Genstart den inficerede computer, og hold F8-tasten nede. I menuen, der åbnes, skal du vælge punktet "Windows Safe Mode". Tryk på Enter-tasten. Vent til dit operativsystem starter i fejlsikret tilstand. Opret forbindelse til internettet, og åbn linkside

Trin 4

Download et program designet til at scanne dit system og finde virusfiler. Genstart computeren, og gå ind i normal operativsystemtilstand. Start CureIt-programmet. Under scanningen vises vinduer, der beder dig om at slette virusfilerne. Bekræft denne handling. Genstart computeren, når scanningen er afsluttet.

Trin 5

Hvis virusbanneret fortsætter med at virke, skal du gentage proceduren for at gå ind i operativsystemets sikre tilstand. Åbn det lokale drev, hvor operativsystemet er installeret, og naviger til Windows-mappen. Åbn System32-biblioteket. Søg efter alle dll-filer i det valgte bibliotek.

Trin 6

Find blandt disse filer dem, hvis navne ender med bogstaverne lib. Vælg dem og slet dem. Genstart computeren, og sørg for, at der ikke er noget virusbanner.

Anbefalede: