Sådan øges Pladsen På C-drevet På Bekostning Af D-drevet

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Pladsen På C-drevet På Bekostning Af D-drevet
Sådan øges Pladsen På C-drevet På Bekostning Af D-drevet

Video: Sådan øges Pladsen På C-drevet På Bekostning Af D-drevet

Video: Sådan øges Pladsen På C-drevet På Bekostning Af D-drevet
Video: Прохождение The Last of Us (Одни из нас) part 1 #1 Начало пути 2024, Kan
Anonim

Når du installerer OS Windows, skal du allokere nok plads til systemdrevet fra starten. Som standard er alle programmer installeret på C: drevet. Som et resultat vil ledig plads på systemdrevet falde støt, hvilket kan føre til manglende evne til at arbejde på computeren.

Sådan øges pladsen på C-drevet på bekostning af D-drevet
Sådan øges pladsen på C-drevet på bekostning af D-drevet

Flytning af personsøgningsfilen

Personsøgningsfilen er et sted på harddisken, hvor systemet placerer resultaterne af informationsbehandling for at frigøre RAM. Denne fil er som standard placeret på drev C. Højreklik på ikonet "Denne computer" og vælg kommandoen "Egenskaber". Gå til fanen "Avanceret", og klik på "Indstillinger" i sektionen "Ydeevne". Vælg igen "Avanceret", og klik på "Skift" i sektionen "Virtuel hukommelse". Kontroller drev C, og aktiver "Ingen personsøgningsfil". Klik på Indstil og derefter på OK.

Kontroller drev D, aktiver brugerdefineret størrelse, og indstil minimum og maksimum sidefilstørrelser. Bundstørrelsen skal være mindst 1,5 gange RAM-mængden. Klik på "Indstil" og OK, hvorefter systemet tilbyder at genstarte computeren.

Vær opmærksom på emnet "Anbefalet" i sektionen "Samlet sidefilstørrelse …"

Ændring af størrelse på C-drevet:

I Windows-versioner fra Vista og nyere løses problemet let ved hjælp af standardmidler. Sandt nok, skal du muligvis først defragmentere disk D. Højreklik på ikonet "Denne computer" og vælg kommandoen "Administrer". Klik på Disk Management-snapin-modulet i administrationskonsollen. Statusvinduet for diske på din computer åbnes. Højreklik på D: -drevet, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Gå til fanen "Værktøjer" og klik på "Defragmentering". Klik på Analyser i vinduet Diskdefragmentering. Efter behandling af dataene viser systemet grafisk information om diskens status. Hvis du mener, at defragmentering er påkrævet, skal du klikke på den relevante knap. Denne handling vil tage noget tid, afhængigt af mængden af information på disken og graden af fragmentering.

Højreklik igen på D: -drevet, og vælg kommandoen Shrink Volume … I den nye dialogboks skal du angive kompressionsmængden i rullelisten og klikke på Shrink. Når handlingen er afsluttet, viser systemet et nyt ikke-allokeret område. Ifølge udviklerne kan komprimeringsoperationen ikke beskadige eller ødelægge oplysningerne på disken. Af hensyn til forsigtighed kan du dog gemme de vigtigste data på flytbare medier.

Hvis der er en personsøgningsfil på drev D, kan lydstyrken ikke skrumpes eller slettes.

Højreklik på billedet af C: drevet, og vælg kommandoen "Udvid lydstyrken …". Klik på "Næste" i vinduet "Udvidelsesguider". I et nyt vindue skal du markere det ikke-tildelte område og vælge på rullelisten den størrelse, hvormed du vil øge systemdisken. Klik på Næste og afslut.

Anbefalede: