Sådan Oprettes Et Animeret Tapet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Animeret Tapet
Sådan Oprettes Et Animeret Tapet

Video: Sådan Oprettes Et Animeret Tapet

Video: Sådan Oprettes Et Animeret Tapet
Video: Sådan opsættes tapet horisontalt 2024, April
Anonim

Du kan gøre designet på dit skrivebord originalt og interessant ved hjælp af animerede baggrunde. De understøttes på operativsystemer som Windows 7 og Windows Vista.

Sådan oprettes et animeret tapet
Sådan oprettes et animeret tapet

Instruktioner

Trin 1

For at oprette animerede baggrunde på dit skrivebord skal du downloade et specielt program kaldet "Windows DreamScenes Enabler". Det er ret simpelt at arbejde med dette værktøj. Først skal du køre det som administrator. For at gøre dette skal du højreklikke på programgenvejen, i kolonnen "Kør som administrator" i menuen, der åbnes. Når programmet kører, skal du klikke på knappen "Aktivér" og derefter klikke på "Udfør". Når du har gennemført alle de nødvendige trin, skal du genstarte computeren.

Trin 2

Åbn mappen placeret på C: WindowsWebWindows DreamScene. I sidstnævnte vil du kun se en fil, der hedder DreamScene. Højreklik på den. Vælg derefter kolonnen "Angiv som skrivebordsbaggrund" i genvejsmenuen. Dette ændrer standardbilledet på skrivebordet til et videobaggrund.

Trin 3

Hvis du vil vise tapeter, der ikke er standard på skrivebordet, skal du downloade nye. Du kan downloade på internettet enten individuelle filer eller et arkiv med flere på én gang. Det er værd at bemærke, at animerede baggrunde kan tages direkte fra producentens websted for det program, du lige har installeret på din computer. Gå til galleriet, og klik derefter på knappen "Drømme". Definer det emne, du er interesseret i, og download de filer, du kan lide. Bemærk, at de sendes som arkiver. Pak hver af dem ud, og overfør tapetet til mappen C: WindowsWebWindows DreamScene.

Anbefalede: