Hvordan Man Laver Vinger På Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Vinger På Et Foto
Hvordan Man Laver Vinger På Et Foto

Video: Hvordan Man Laver Vinger På Et Foto

Video: Hvordan Man Laver Vinger På Et Foto
Video: Идеальная процедура для твердого массажа и упражнений двойного подбородка и челюсти 2024, Kan
Anonim

En original fotomontage er i stand til at omdanne et foto og skabe et radikalt nyt look i overensstemmelse med ethvert ønske. Hvis du drømmer om at se dig selv i billedet af en engel, kan du tegne englevinger i Photoshop for derefter at overlejre et billede på et andet og få et smukt og romantisk billede.

Hvordan man laver vinger på et foto
Hvordan man laver vinger på et foto

Instruktioner

Trin 1

Opret først et nyt dokument med sort udfyldning. Åbn paletten Lag, og opret et nyt lag (Opret et nyt lag). Derefter tegner du på et nyt lag en langstrakt smal trekant fra venstre mod højre ved hjælp af værktøjet Rectangular Marquee. Vælg Udfyld fra værktøjslinjen, og udfyld kilen med hvidt. Vælg derefter Fravælg fra menuen Vælg.

Trin 2

Åbn menuen Billed, og vælg indstillingen Rotere lærred vilkårlig, idet du angiver, at kilen skal rotere 20 grader. For den roterede kil skal du anvende Stylize> Wind filter fra menuen. Juster vindfilteret, så dets retning er indstillet til parameteren Fra venstre. Påfør det samme filter to gange på den hvide kil.

Trin 3

Åbn menuen Billede, og drej kilen 20 grader tilbage, og påfør derefter vindfilteret to gange igen. Dupliser dette lag fire gange ved hjælp af funktionen Duplicate Layer, og brug derefter indstillingen fra menuen Edit Free Transform for at formindske de kopierede lag tilfældigt og danne luftfjer.

Trin 4

Sænk og skift retning af "fjerene", så de begynder at ligne en gennemskinnelig blæser. Sluk baggrundslaget, og flet derefter lagene med "fjerene" ved at vælge indstillingen Flet synlig i menuen Lag. Vend synligheden af det sorte baggrundslag tilbage.

Trin 5

Opret nu et nyt lag, og tegn en ny kil ved hjælp af det rektangulære markeringsværktøj, der ligner det første, og ret det i den modsatte retning fra det sidste ekstrems punkt. Fyld det med hvidt ved hjælp af påfyldningsværktøjet.

Trin 6

Gentag alle ovenstående trin med at duplikere laget og transformere fjerene i anden fløj. Flet lagene, åbn menuen Filter, og vælg derefter Forvræng> Bølgefilter. Indstil antallet af generatorer til 1. Rediger bølgelængden ved at ændre dens parametre, indtil resultatet synes passende for dig. Kopier vingelaget, og flet det sammen med det forrige.

Anbefalede: