Sådan Beskæres Animation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskæres Animation
Sådan Beskæres Animation

Video: Sådan Beskæres Animation

Video: Sådan Beskæres Animation
Video: How do glaciers shape the landscape? Animation from geog.1 Kerboodle. 2024, Kan
Anonim

Hvis dette eller det segment af GIF-animationen ikke passer dig, kan det smertefrit elimineres. Dette kan gøres ved hjælp af den almægtige grafikeditor Adobe Photoshop.

Sådan beskæres animation
Sådan beskæres animation

Instruktioner

Trin 1

Åbn Adobe Photoshop, og i den - den krævede animationsfil. Klik på Filer> Åbn menupunktet, eller brug tastaturgenvejen Ctrl + O. I det næste vindue skal du vælge den ønskede fil og klikke på "Åbn".

Trin 2

Åbn animationsvinduet: Klik på Vindue> Animation. I dette vindue vises animationen indlæst i programmet ramme for ramme. Hvis du lægger mærke til vinduet "Lag" (hvis det ikke findes, skal du trykke på F7), vil du bemærke, at der er lige så mange lag i det, som der er rammer i vinduet "Animation". Hvert lag duplikerer en ramme, men hvis dette lag slettes, vil der i den sidste animation være et tomt sted i stedet for denne ramme. Derfor er det nødvendigt at arbejde med rammer i vinduet "Animation".

Trin 3

Vælg uønskede skud. I dette tilfælde kan du, lige som når du vælger filer i Windows Stifinder, bruge Shift- eller Ctrl-tasterne. Slet nu rammerne ved at klikke på knappen "Sletter valgte rammer". Det er placeret i bunden af animationsvinduet og vises som en skraldespand. Udført, animationen er klippet.

Trin 4

For at rette op på et tilsyn kan du for eksempel have slettet de forkerte rammer, du kan gå tilbage og rette det. For at gå et trin frem og tilbage skal du bruge tastaturgenvejen Ctrl + Z. For at gå et par trin tilbage skal du bruge vinduet Historie (Vindue> Historik).

Trin 5

Gem nu resultatet. Klik på Filer> Gem til web og enheder, eller tryk på Alt + Ctrl + Shift + S. I vinduet, der vises, skal du sørge for, at indstillingen Looping Options er for evigt, og derefter klikke på knappen Gem. I det næste vindue skal du definere stien til filen og klikke på "Gem".

Anbefalede: