Sådan Oprettes Et Domænenavn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Domænenavn
Sådan Oprettes Et Domænenavn

Video: Sådan Oprettes Et Domænenavn

Video: Sådan Oprettes Et Domænenavn
Video: Sådan vælger du et godt domænenavn 2024, Kan
Anonim

I dag har mange internetbrugere spørgsmål relateret til domæneregistrering. Faktisk er det næsten umuligt for en almindelig person at faktisk købe et domæne. Hvorfor? Hvis du ikke er i stand til at yde teknisk support til det, vil du ikke være i stand til fuldt ud at styre alle operationer.

Sådan oprettes et domænenavn
Sådan oprettes et domænenavn

Nødvendig

Browser, pc, internet, penge, pas, TIN-data

Instruktioner

Trin 1

Før du køber et domæne, skal du beslutte, hvor det skal placeres. For at gøre dette skal du bruge din egen maskine (med en personlig kanal), og at der er en DNS-server på denne maskine (som er ansvarlig for den tekniske support af domænet), og hvis du blot registrerer et domæne hos en kommerciel udbyder, så er der ingen bekymringer eller problemer. Når du har forberedt alt, kan du starte registrering - delegering.

Trin 2

I princippet er der ingen signifikante forskelle mellem et individ og en organisation. Men stadig er det mere prestigefyldt og lettere at registrere et domænenavn til en organisation. For at registrere et domæne for en organisation skal du kende alle bank- og skatteoplysninger for virksomheden (konto, OKPO og andre TIN'er). At registrere et domæne for en person, dvs. for en elsket er det nok at have et hoved på skuldrene, det nødvendige beløb i lommen og en fungerende navneserver.

Trin 3

Når alle komponenterne og al information er samlet samlet, kan du gå videre til RIPN-serveren (https://www.ripn.net/nic/dns/reg.html) og fortsæt trin for trin ved at udfylde registreringsformularen

Trin 4

Registreringsformularen spiller en stor rolle, så tag denne transaktion alvorligt.

På hovedsiden til registrering (https://www.ripn.net/nic/dns/reg.html) der er 4 muligheder for at udfylde formularen at vælge imellem - for en organisation (registrering i 5 trin) eller for en person (registrering i 9 trin). Absolut enhver registreringsformular kan udføres både via en almindelig http-kanal og via en krypteret https - http-sikret. Alle data skal udfyldes tydeligt i format og ikke være fiktive

Vi kan sige, at registrering af et domæne ikke er en så vanskelig operation, du skal bare følge alle punkter nøje.

Anbefalede: