Sådan Gendannes En Slettet Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Slettet Server
Sådan Gendannes En Slettet Server
Anonim

Arbejdet med et lokalt netværk er oftest organiseret via en enkelt fjernserver. Derudover kan en sådan server også fungere som en generel informationsserver, en opdateringsserver og andre netværksfunktioner. Forbindelsen til en sådan server oprettes, når computeren er forbundet til netværket, men brugeren kan konfigurere forbindelsen alene.

Sådan gendannes en slettet server
Sådan gendannes en slettet server

Nødvendig

  • - internettet;
  • - administratorrettigheder.

Instruktioner

Trin 1

Anmod om serverindstillinger fra din netværksadministrator. Først og fremmest skal du hente IP-adressen på serveren og rækkevidden af adresser, hvor denne server vil være tilgængelig. Husk eller skriv disse parametre ned. Som regel leverer udbyderne disse oplysninger gratis, så du kan være sikker på, at du ikke bliver opkrævet ekstra for dette. Du har muligvis også brug for et login og en adgangskode for at få adgang til serveren.

Trin 2

Tilslut netværket til computeren ved at sætte LAN-kablet i stikket på netværkskortet. Vent et par minutter, mens operativsystemet initialiserer forbindelsen. Åbn vinduet med netværksindstillinger gennem "Netværkskvarter" eller højreklik på netværksikonet, og vælg sektionen "Egenskaber".

Trin 3

Gå til indstillingerne for TCP / IP-netværksprotokollen, og indstil en lignende række af adresser, tag en unik IP-adresse (unikhed kan også kontrolleres hos netværksadministratoren). For eksempel er serverens IP-adresse 10.40.30.2, hvilket betyder, at dit interval er 10.40.30. Og IP-adressen er f.eks. 10.40.30.25. Åbn vinduet "Netværkskvarter" og klik på elementet til højre "Vis computere i en arbejdsgruppe". Giv netværkstjenesten tid til at afstemme netværket og vise oplysninger på skærmen. Når serveren vises på listen over computere på netværket, genoptag forbindelsen ved at dobbeltklikke på dens ikon og indtaste et login med en adgangskode.

Trin 4

Hvis du bruger Windows 7-operativsystemet, vil netværkskonfigurationsindstillingerne være tilgængelige i andre servicesektioner. Du kan finde din forbindelse i "Netværks- og delingscenter" og afsnittet TCP / IP - i netværksforbindelsens egenskaber. Tjek derefter bare alle indstillinger ved først at genstarte din pc.

Anbefalede: