Sådan Tilføjes Et Foto Til "Mine Data"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Foto Til "Mine Data"
Sådan Tilføjes Et Foto Til "Mine Data"

Video: Sådan Tilføjes Et Foto Til "Mine Data"

Video: Sådan Tilføjes Et Foto Til
Video: Sådan opretter du en registrering i Ajour System (2) 2024, Kan
Anonim

Ofte bliver det nødvendigt at uploade et foto til en personlig profil. Dette kræves, når du skriver et CV, en portefølje, når du opretter en side på et websted eller forum.

Sådan tilføjes et foto til "Mine data"
Sådan tilføjes et foto til "Mine data"

Nødvendig

  • - computer,
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Forbered et foto til webstedet. Hvis det ønskede foto er på dit digitale kamera, skal du gemme det på din computer ved hjælp af instruktionerne til kameraet. Hvis du vil indsætte et gammelt udskrevet fotografi, skal du først digitalisere det ved hjælp af en scanner.

Trin 2

Gem billedet i en mappe på skrivebordet. Underskriv mappen som "Foto". Dette skal gøres, så det senere kan findes hurtigt.

Trin 3

Opret din konto på siden. For at gøre dette skal du gå til menupunktet "Registrering" på hjemmesidens hovedside.

Trin 4

Udfyld den foreslåede formular, opret dit brugernavn, indtast din e-mail-adresse og indtast din adgangskode.

Trin 5

Bekræft derefter din registreringsansøgning. For at gøre dette skal du åbne din e-mail-konto. Der sendes en e-mail fra webstedet, som indeholder et link for at fuldføre aktiveringen. Klik på den og gå til din side på siden.

Trin 6

Medtag dit for- og efternavn, alder og bopæl, personlige interesser og attraktioner. Alle disse data er valgfri. Du kan forblive inkognito ved at opfinde et andet brugernavn.

Trin 7

I øverste venstre hjørne af siden vil du se en formular til et foto og under det en liste over funktioner, som du kan bruge. Den øverste knap på dem hedder "Tilføj personlige fotos". Klik på den. Et vindue åbnes for at vælge den ønskede fil.

Trin 8

I "Explorer" sidevindue skal du vælge "Desktop" og derefter klikke på undermappen "Photos". Mappen åbnes, og navnet på din fil vises i hovedvinduet. Klik på den med venstre museknap. Filnavnet skal vises i et lille felt under hovedvinduet. Klik på knappen Vælg.

Trin 9

Derefter skal du klikke på knappen "Download". Hvis du gjorde alt korrekt, vises indskriften "Fotos tilføjet" på din side i din personlige konto, og et foto vises i rammen.

Anbefalede: