Sådan Bruges Wordart

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Wordart
Sådan Bruges Wordart

Video: Sådan Bruges Wordart

Video: Sådan Bruges Wordart
Video: Chmura wyrazowa WordArt 2024, Kan
Anonim

WordArt giver dig mulighed for at oprette et tekstgrafisk element baseret på brugerindtastede muligheder. WordArt-teknologi i Microsoft Office giver dig mulighed for at oprette objekter, der har et specielt design og vil være en god tilføjelse til det smukke design af filindholdet.

Sådan bruges Wordart
Sådan bruges Wordart

Tilføjelse af et element

Tilføjelse af WordArt-elementet til Microsoft Word sker gennem fanen "Indsæt", som er tilgængelig i den øverste bjælke i programmenuen. Gå til sektionen, klik på WordArt-knappen placeret i højre side af vinduet. Et lignende element kan tilføjes i Excel og PowerPoint.

Når du har trykket på tasten, skal du vælge en af de foreslåede muligheder for den fremtidige teksts stil. Start derefter med at skrive bogstaver på siden, og fortsæt derefter med at oprette stilarter. I Microsoft Office 2013 er WordArt-knappen angivet med et kursiv bogstav på værktøjslinjen til højre for tekstboksnøglen.

Arbejde med elementer

Efter indtastning af den ønskede tekst vises fanen "Format" på programværktøjslinjen, som du kan redigere tekststilen med og tilføje de ønskede effekter. Du kan indsætte yderligere figurer og pile i WordArt, som vil blive foreslået i øverste venstre del af vinduet. Du kan også indstille en ramme til din tekst ved hjælp af de tilgængelige farver og effekter gennem afsnittet Formstilarter.

Det er muligt at udfylde baggrunden af teksten, justere omridsets tykkelse og tilføje effekterne "Shadow", "Reflection" osv. Ved at klikke på den lille pileknap nederst til højre i blokken kan du åbne et vindue for yderligere indstillinger og andre visningsmuligheder. Så du kan ændre formen og rammen på hele objektet ved at klikke på "Form" -elementet og vælge den mulighed, der passer dig bedst.

I afsnittet WordArt Styles kan du tilføje den typografi, du ønsker for bogstaverne selv. Når du har justeret fremhævningen af teksten og de ønskede indstillinger for dens stil, kan du redigere resultatet ved hjælp af de tilgængelige standardfunktioner til ændring af almindelig tekst, der ikke er relateret til WordArt. Ved at klikke på pilikonet kan du ringe til sidepanelet for at indstille yderligere effekter og parametre til oprettelse af en volumetrisk visning af de indtastede bogstaver.

På højre side af værktøjslinjen kan du finjustere længden og bredden af den indtastede skrifttype, justere parametrene for elementflowet og dets placering på siden. Ved at svæve over et objekt kan du også justere dets størrelse og vinkel. Når du har flyttet WordArt til den ønskede position, kan du begynde at tilføje et nyt objekt eller redigere filen yderligere.

Slet

For at slette en WordArt skal du venstreklikke på dens ramme og derefter trykke på knappen Del (Slet) tastatur. Når proceduren er afsluttet, slettes den unødvendige blok, og du kan når som helst tilføje tekst med nye parametre.

Anbefalede: