Sådan Gemmes Kanaler I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Kanaler I Photoshop
Sådan Gemmes Kanaler I Photoshop

Video: Sådan Gemmes Kanaler I Photoshop

Video: Sådan Gemmes Kanaler I Photoshop
Video: создание прямоугольной рамки на прозрачном фоне в фотошопе (Photoshop CS6 ) 2024, April
Anonim

Hver gang du arbejder i Adobe Photoshop og vælger et område, opretter du en alfakanal. Programmets værktøjssæt indeholder mange muligheder for manipulation af alfakanaler, men en af de vigtigste er, at de kan gemmes og bruges senere.

Sådan gemmes kanaler i Photoshop
Sådan gemmes kanaler i Photoshop

Nødvendig

Russificeret version af Adobe Photoshop CS5

Instruktioner

Trin 1

Åbn et hvilket som helst billede: klik på menupunktet "File" og derefter "Open" (denne handling kan udføres hurtigere ved at trykke på tastekombinationen Ctrl + O), vælg filen og klik på knappen "Åbn". Vælg området på billedet ved hjælp af den rektangulære telt (genvejstast M, skift mellem tilstødende elementer Shift + M) eller Lasso (L, switch - Shift + L). I vores tilfælde betyder det ikke noget hvilket område, så vælg et hvilket som helst område. Alfakanalen er oprettet.

Trin 2

Der er to måder at gemme markeringen på. Først: find vinduet "Lag" (hvis det ikke er der, skal du kalde det med F7-genvejstasten), finde fanen "Kanaler" på det og klikke på knappen "Gem det valgte område i en ny kanal", som er placeret i nederste højre hjørne af vinduet. For det andet: Klik på menupunktet "Valg"> "Gem valg"> "OK". Eventuelt kan du give et navn til den nye alfakanal.

Trin 3

De gemte alfakanaler, de er også de valgte områder, findes i fanen "Kanaler" i vinduet "Lag". Ved siden af hver af dem er der et emblem, der viser udvalget i miniature: selve området er hvidt, og alt andet er sort. Adgang til hver kanal udføres ved hjælp af genvejstaster, hvis kombinationer er angivet på samme sted, i kanallisten til højre for hver af dem. Brug Ctrl + D-tasterne til at fravælge.

Trin 4

For at indlæse en tidligere gemt kanal skal du vælge Valg> Indlæs valg. I vinduet, der vises, skal du være opmærksom på felterne "Dokument" (hvis du i øjeblikket arbejder i flere dokumenter) og "Kanal" (hvis der er flere valgte områder i et bestemt dokument). Når du har valgt den ønskede alfakanal, skal du klikke på "OK".

Trin 5

Hvis du vil gemme resultatet, skal du klikke på menupunktet "File" og derefter på knappen "Save As" (eller kombinationen Shift + Ctrl + S), vælge stien, skrive filnavnet, angive Jpeg i "Files of skriv "felt" og klik "Gem" …

Anbefalede: