Hvordan Man Tegner En Trekant I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Trekant I Photoshop
Hvordan Man Tegner En Trekant I Photoshop

Video: Hvordan Man Tegner En Trekant I Photoshop

Video: Hvordan Man Tegner En Trekant I Photoshop
Video: 5 фишек photoshop (часть 3) 2024, April
Anonim

Ved første øjekast er der ingen værktøjer til at oprette en trekant i Adobe Photoshop CS5, men kun i første omgang. Selv ikke ganske lang bekendtskab med programmet vil foreslå flere måder at løse dette problem på. Vi gør opmærksom på de enkleste af dem.

Hvordan man tegner en trekant i Photoshop
Hvordan man tegner en trekant i Photoshop

Nødvendig

Russificeret version af Adobe Photoshop CS5

Instruktioner

Trin 1

Start Adobe Photoshop CS5, og opret et nyt dokument: Klik på menupunktet "Filer" og derefter "Ny" (eller hurtigere mulighed - tastaturgenvejen Ctrl + N) i felterne "Højde" og "Bredde", angiv f.eks., 500 hver, og klik på Opret.

Trin 2

Find "Lag" -panelet, som standard er det placeret i nederste højre hjørne af programmet, og hvis det ikke er der, skal du trykke på F7. I fanen "Lag" skal du klikke på knappen "Opret et nyt lag" (ikonet er lavet i form af et vendt papirark) og navngive det "Trekant". For at omdøbe et lag skal du dobbeltklikke på dets navn, indtaste tekst fra tastaturet og trykke på Enter.

Trin 3

Vælg det rektangulære markeringsværktøj (genvejstast M, skift mellem tilstødende elementer Skift + M), og tegn et kvadrat med det: hold venstre knap et eller andet sted øverst til venstre i arbejdsområdet, træk musen til nederste højre og slip knappen. Du får en ramme, hvis grænser vil ligne "gående myrer" - dette er markeringsområdet.

Trin 4

Hvis du vil male over dette område, skal du aktivere udfyldningsværktøjet (genvejstast "G", skifte mellem tilstødende værktøjer - Skift + G), vælge en farve (F6) og højreklik inde i markeringsområdet.

Trin 5

Klik på menupunktet "Rediger" og derefter "Gratis transformering" (genvej Ctrl + T) for at påkalde kommandoen for at ændre objektet. Transformationshåndtag - små gennemsigtige firkanter vises i hjørnerne og på hver side af rektanglet. Højreklik inde i markeringsområdet, og vælg "Perspektiv" i den menu, der vises. Klik på den øverste venstre markør og træk den mod midten af firkantens øverste side. Sammen med venstre side af rektanglet bevæger højre side sig til midten. Den ligebenede trekant er klar.

Trin 6

For at gemme resultatet skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + Shift + S, vælge stien, ændre filtypen til Jpeg, angive et navn og klikke på "Gem".

Anbefalede: