Sådan Får Du En Aktiveringsnøgle Til Kaspersky

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Aktiveringsnøgle Til Kaspersky
Sådan Får Du En Aktiveringsnøgle Til Kaspersky

Video: Sådan Får Du En Aktiveringsnøgle Til Kaspersky

Video: Sådan Får Du En Aktiveringsnøgle Til Kaspersky
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, April
Anonim

Kaspersky Anti-Virus er et af de mest berømte softwareprodukter designet til at beskytte en brugers computer mod alle slags hackerangreb. For at få maksimal beskyttelse skal du bruge produktaktivering og skaffe en nøglefil.

Sådan får du en aktiveringsnøgle til Kaspersky
Sådan får du en aktiveringsnøgle til Kaspersky

Nødvendig

  • - en computer med forudinstalleret software
  • - Kaspersky Anti-Virus (med eller uden aktiveringskode);
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Installer antivirussoftwarepakken til Kaspersky. For at gøre dette skal du gå til Internettet og skrive https://www.kaspersky.com i adresselinjen i din browser. Download det nyeste distributionskit af antivirussoftwaren fra Kaspersky Labs websted på din computer og installer det. Kaspersky Anti-Virus begynder at arbejde med det samme, men i en reduceret, multifunktionel tilstand.

Trin 2

Køb en antivirusaktiveringskode på Kaspersky Labs websted eller computerbutik. Efter at have kontrolleret koden på Kaspersky-serveren og modtaget nøglefilen, begynder antivirusprogrammet at virke fuldt ud. Hvis nøglefilen f.eks. Stoppede med at fungere, fordi gyldighedsperioden er udløbet, skal du åbne en browser og indtaste følgende link i adresselinjen:

Trin 3

På Kaspersky-websidesiden, der åbnes på computerskærmen, skal du indtaste de krævede data i de tomme felter. Du skal indtaste den aktiveringskode, klientnummer og adgangskode, du har angivet til denne handling. Derefter skal du indtaste din e-mail-adresse, navn, bopælsland på websidesiden. Vær forsigtig, når du udfylder denne side, da sløvhed kan føre til, at nøglen sendes til en anden adresse. En gentagen anmodning kan først fremsættes efter nogen tid. Af åbenlyse grunde overvåger Kaspersky-webstedet anmodninger om nøgler til antivirusprogrammet og husker IP-adresserne på de computere, hvorfra anmodningen modtages.

Trin 4

Efter indtastning af personlige data skal du være opmærksom på følgende plade, der vises på skærmen. Det er her, du skal kontrollere alle de input, du har leveret til webstedet. På dette trin kan du stadig ændre din e-mail til en mere bekvem, fungerende eller rette en fejl i de tidligere indtastede detaljer. For at modtage nøglefilen til den angivne e-mail skal du klikke på knappen modtage via e-mail.

Anbefalede: