Sådan Tildeles Et Drevbogstav

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tildeles Et Drevbogstav
Sådan Tildeles Et Drevbogstav

Video: Sådan Tildeles Et Drevbogstav

Video: Sådan Tildeles Et Drevbogstav
Video: Антарктида это Австралия или Австралия это и есть Антарктида! От кого огородились? 2024, Marts
Anonim

De fleste personlige computere i dag har mere end en harddisk. Og hver separate disk er som regel opdelt i flere partitioner. I denne henseende er operationen med at ændre et drevbogstav eller en partition ikke så sjælden.

Sådan tildeles et drevbogstav
Sådan tildeles et drevbogstav

Instruktioner

Trin 1

For at kunne ændre drevbogstavet eller partitionsbrevet skal du have tilstrækkelige rettigheder, så det første trin i proceduren skal være at logge på med administratorrettigheder.

Trin 2

Udvid menuen på "Start" -knappen, og vælg kommandoen "Kontrolpanel".

Trin 3

De trin, der skal følges i Windows 7 og Vista, adskiller sig lidt fra Windows XP. I Windows 7 og Vista skal du klikke på linket System og sikkerhed i Kontrolpanel og derefter klikke på linket Opret og formater harddiskpartitioner i afsnittet Administrationsværktøjer. Windows XP: Klik på linket Ydelse og vedligeholdelse i Kontrolpanel og derefter linket Administrative værktøjer. Dobbeltklik på Computerstyring i administrationspanelet. Klik derefter på Diskhåndtering under Lagring. Følgende trin er næsten de samme i Windows 7, Vista og XP.

Trin 4

I vinduet med titlen Diskhåndtering skal du højreklikke på den disk eller partition, du vil ændre bogstavet for, og vælg Skift drevbogstav eller drevsti.

Trin 5

Klik på knappen "Skift" i det vindue, der åbnes. I det næste vindue skal du vælge det ønskede bogstav fra rullelisten overfor påskriften "Tildel drevbogstav (AZ)".

Trin 6

Operativsystemet beder dig om at bekræfte ændringen af bogstavet - tryk på knappen "Ja".

Trin 7

Luk begge vinduer ved at klikke på "OK". Som et resultat ændres bogstavet for det valgte drev eller partition.

Anbefalede: