Sådan Overføres Et Spil Fra En Computer Til En Anden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Et Spil Fra En Computer Til En Anden
Sådan Overføres Et Spil Fra En Computer Til En Anden
Anonim

At flytte software fra en computer til en anden kan være besværligt, og spil er ingen undtagelse. Heldigvis er der programmer som PickMeApp, der kan hjælpe med at løse dette problem i en række tilfælde.

Sådan overføres et spil fra en computer til en anden
Sådan overføres et spil fra en computer til en anden

Nødvendig

PickMeApp-program

Instruktioner

Trin 1

Følg linket i slutningen af artiklen. Udfyld felterne Brugernavn, E-mail-adresse, Fornavn og Efternavn. Klik på knappen Registrer og download, og download PickMeApp-distributionspakken. Installer og åbn den.

Trin 2

I værktøjets venstre vindue er der en liste over programmer installeret på din computer (inklusive computerspil). Vælg den, du har brug for, ved at markere afkrydsningsfeltet til venstre for navnet. Tre knapper vises ved siden af navnet på det valgte spil: Capture, Repair and Uninstall. Klik på Capture for at starte processen med emballering af programmet. Denne knap er også placeret midt i programmet mellem de to hovedvinduer. Dens ikon er afbildet som en standard Windows-mappe med en grøn pil, der peger på den. Derudover kan startpakningskommandoen aktiveres ved at trykke på Ctrl + C genvejstasterne.

Trin 3

En bar vises nederst, som viser processen med emballering af et computerspil. Vær opmærksom på de tre knapper over denne bjælke: Pause behandling af proceskø sætter processen på pause (tryk på denne knap genoptager processen igen), Stop behandling af proceskø stopper helt, og Spring over behandling af den aktuelle opgave springer den aktuelle pakning over og skifter til den næste i køen. Efter pakning vises det pakkede spil på højre side af vinduet. Installer-knappen er ikke tilgængelig for dig, fordi dette spil er allerede tilgængeligt på denne computer.

Trin 4

Gå til mappen med PickMeApp-programmet, og find TAPPS-biblioteket der. Åben det. Inde vil der være en fil med.tap-udvidelse og navnet på det pakkede spil.

Trin 5

Kopier mappen med PickMeApp-programmet til eksterne medier og derefter til en anden computer, uanset hvor. Kør programmet, vælg et computerspil i højre vindue, og klik på knappen Installer (som du kan se, er det nu aktivt). Spillet installeres nøjagtigt på det sted, hvor det var på den forrige computer.

Anbefalede: