Sådan Anvendes En Stil I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Anvendes En Stil I Photoshop
Sådan Anvendes En Stil I Photoshop

Video: Sådan Anvendes En Stil I Photoshop

Video: Sådan Anvendes En Stil I Photoshop
Video: Модная Фотка в ИНСТАГРАМ НЕ ВЫХОДЯ ИЗ ДОМА в Фотошопе! Photoshop Photo Manipulation 2024, April
Anonim

Styles i Photoshop er en forud oprettet kombination af tilpassede effekter, der er designet til at skabe et specifikt resultat, såsom at simulere glas eller træ. Stilarter bruges til hurtigt og ikke-destruktivt at behandle et billede og anvendes på individuelle lag.

Du kan skabe fantastiske effekter ved at anvende forskellige lagstile
Du kan skabe fantastiske effekter ved at anvende forskellige lagstile

Instruktioner

Trin 1

I de nyeste versioner af programmet er der flere slags klar-til-brug stilarter. De er placeret i Styles-panelet - "Styles". For at ringe til dette panel skal du åbne menuen Vindue - "Vindue" og vælge den relevante linje. En palet åbnes foran dig, som viser eksempler på de indlæste stilarter. Styles anvendes ikke på hele billedet, men på individuelle lag. Brug af foruddefinerede stilarter er let nok. Mens du er på det ønskede lag, skal du dobbeltklikke på ikonet med den valgte prøve.

Trin 2

For at se alle de tilgængelige stilsæt skal du klikke på den lille trekant i øverste højre hjørne af paletten. Du vil se et vindue med muligheder, i bunden af der er en liste over indlæste stilarter. Klik på navnet på det sæt, du ønsker, for eksempel Abstrakt stil - "Abstrakt stil". En dialogboks åbnes, der spørger: Erstat den aktuelle stil med stilen fra abstrakt stil? - "Vil du erstatte den indstillede stil med" Abstrakt stil? " Klik på OK for at acceptere programmets tilbud. Hvis du vil tilføje et nyt sæt, mens du holder de forrige, skal du klikke på knappen Tilføj.

Trin 3

Ved at ændre effekterne af et lag kan du redigere foruddefinerede stilarter samt oprette nye. Klik på fx-ikonet nederst til venstre på paletten Lag. Dette åbner dialogboksen Lagstil, på hvilken venstre side du vil se en liste over sektioner. Den første af dem, Styles - "Styles" er beregnet til valg og styring af færdige stilarter. Det næste afsnit, Blandingsindstillinger: Standard, bruges til at justere lagets blandingstilstand. Resten af sektionerne bruges til at vælge og konfigurere individuelle effekter.

Trin 4

Ved at anvende disse effekter i forskellige kombinationer og eksperimentere med indstillingerne kan du oprette dine egne unikke stilarter. For at vælge en effekt skal du klikke på linjen med dens navn. De konfigurerbare parametre vises i højre side af vinduet. Når du har justeret alle de valgte effekter, skal du gemme den oprettede stil. For at gøre dette skal du klikke på knappen Ny stil og tildele det et passende navn i det vindue, der åbnes. Klik nu på OK-knappen, og din stil tilføjes sidst til det indlæste sæt. Du kan bruge det når som helst.

Trin 5

Brug Bevel and Emboss-effekten til at simulere volumen, oprette affasninger og relieffer. Det fungerer godt til manipulation af tekstlag og former. Hvis du har brug for at oprette et farve- eller gradientstreg, skal du anvende stregeffekten. Parameter Indvendig skygge - "Indre skygge" skaber en skygge fra grænserne inden for selve objektet. Anvendelse af denne effekt skaber det indtryk, at motivet er skåret ud af baggrunden. For at simulere lyset, der kommer fra indersiden af objektet, skal du bruge indre glød - "indre glød".

Trin 6

For at skabe indtryk af slør og silkehøjdepunkter i kombination med andre effekter skal du bruge Satin - "Glans" -funktionen. Gruppereffekter - "Overlay" overlejrer lagets indhold med farve, gradient eller mønsterudfyldning. Virkningerne af denne gruppe kan bruges sammen. Hvis du har brug for at fremhæve et tekstfelt lavet på en flerfarvet baggrund, skal du bruge den ydre glødeffekt. Anvend Drop Shadow-effekten for at simulere skyggen af et objekt på et plan.

Anbefalede: