Sådan Registreres Et Program I Registreringsdatabasen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres Et Program I Registreringsdatabasen
Sådan Registreres Et Program I Registreringsdatabasen

Video: Sådan Registreres Et Program I Registreringsdatabasen

Video: Sådan Registreres Et Program I Registreringsdatabasen
Video: Safe and Sorry – Terrorism u0026 Mass Surveillance 2024, April
Anonim

Windows-operativsystemregistret er en enorm database, hvor systemindstillinger, oplysninger om konfigurationen af en computer er gemt. Den registrerer eventuelle ændringer i sammensætningen og strukturen af din computers software. Men det sker, at ethvert program (især til spil) på grund af forkert installation i operativsystemet eller af andre grunde ikke forbliver indtastet i registreringsdatabasen, og brugeren er tvunget til at gøre det manuelt.

Sådan registreres et program i registreringsdatabasen
Sådan registreres et program i registreringsdatabasen

Nødvendig

Windows-computer

Instruktioner

Trin 1

Før du ændrer noget i registreringsdatabasen, skal du sikkerhedskopiere det. For at gøre dette skal du venstreklikke på knappen "Start" og i menuen, der åbnes, starte "Kør" -vinduet. Du kan også åbne vinduet ved at trykke på win + R-tasterne. Indtast derefter kommandoen "regedit" på linjen. Registreringseditoren åbnes. Vælg kommandoen "Eksporter" i det ekspanderende menupunkt "File". I den dialogboks, der åbnes, skal du vælge den mappe, hvor filen skal gemmes, indtaste dens navn (det kan være hvad som helst) og sæt kontakten i "Hele registreringsdatabasen" position. Klik på "Gem".

Trin 2

Navigering gennem registreringsdatabasegrenene svarer til at navigere til en mappe i "Explorer" og udføres ved at klikke på plustegnene ved navnet. Find i venstre vindue mappeikonet med navnet "HKEY_LOCAL_MACHINE", klik på plustegnet ved siden af navnet. I den udvidede liste over underafsnit skal du finde SOFTWARE-mappeikonet og derefter igen klikke på plustegnet eller dobbeltklikke på selve ikonet.

Trin 3

På den udvidede liste skal du finde navnet på det program, du er interesseret i, og vælge det med et museklik. Tjek igen i statuslinjen (helt nederst i vinduet) for at se, om du er i den rigtige gren af registreringsdatabasen. Der skulle være en linje som denne: "Min computer HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Dit_program_navn".

Trin 4

Gå til højre vindue og højreklik på det tomme rum. Gå til menupunktet "Opret", og vælg derefter "Strengparameter". Navngiv den nye nøgle "InstallDir", og tryk på Enter.

Trin 5

Dobbeltklik på venstre museknap på ikonet for den nyoprettede parameter, og i vinduet, der åbnes, skal du indtaste stien til mappen med dit program. Klik på OK i dialogboksen, og luk derefter vinduet Registreringseditor. Programmet registreres i registreringsdatabasen.

Anbefalede: