Sådan Returneres Det Minimerede Ikon For Alle Vinduer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Det Minimerede Ikon For Alle Vinduer
Sådan Returneres Det Minimerede Ikon For Alle Vinduer

Video: Sådan Returneres Det Minimerede Ikon For Alle Vinduer

Video: Sådan Returneres Det Minimerede Ikon For Alle Vinduer
Video: Sådan monterer du sikringsbeslag på dine vinduer 2024, Kan
Anonim

Der er en knap på Windows proceslinje, der er meget praktisk at bruge, når du arbejder med flere applikationer på samme tid, den kaldes "Minimer alle vinduer". Når mange programmer er åbne, og du har brug for hurtig adgang til skrivebordet, skal du bare klikke på det, og alle vinduer minimeres automatisk. Denne knap forsvinder af forskellige årsager, det er ikke så svært at returnere den til sit sædvanlige sted.

Sådan returneres det minimerede ikon for alle vinduer
Sådan returneres det minimerede ikon for alle vinduer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du helt har mistet programmets genvejslinje sammen med den ønskede knap, skal du vende den tilbage til sit sted ved at højreklikke på proceslinjen. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Vis hurtigstart", anvend ændringerne og luk vinduet.

Trin 2

Hvis problemet ikke er at slette panelet, skal du returnere knappen ved hjælp af en alternativ metode. For at gøre dette skal du højreklikke på skrivebordet, vælge Ny og derefter Genvej.

Trin 3

I det vindue, der vises, vil du se en linje, hvor du skal indtaste adressen på programmets placering, som den vil henvise til i fremtiden. Angiv følgende sti: C: /Windows/explorer.exe shell::: {3080F90D-D7AD-11D9-BD98-0000947B0257}. Klik på "Næste".

Trin 4

Indtast et navn til din genvej - "Minimer alle vinduer" eller ethvert andet navn, der passer dig. På dette tidspunkt kan operationen være afsluttet - knappen vil opfylde sit formål, minimere vinduer. Men hvis du vil bringe det i den velkendte tilstand af dine øjne, skal du bruge endnu et par minutter på at gøre det næste trin.

Trin 5

Højreklik på den nye genvej. Vælg menupunktet "Egenskaber". Et nyt vindue åbnes med flere ekstra faner, hvoraf du kun har brug for en - "Genvej". Der vil være tre knapper i bunden - klik på den i midten, den kaldes "Skift ikon". Du vil se et nyt vindue i søgefeltet til de ikoner, som du skal indtaste følgende adresse for:% SystemRoot% / system32 / imageres.dll. Tryk på Enter-tasten, og derefter åbnes en menu, hvor du kan vælge et nyt ikon, uanset hvad du vil have fra alle de tilgængelige. Anvend de ændringer, du har foretaget, og klik på knappen "OK".

Trin 6

Træk genvejen til programmets genvejslinje for praktisk videre arbejde med den.

Anbefalede: