Sådan Optages Et Spil På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages Et Spil På En Computer
Sådan Optages Et Spil På En Computer

Video: Sådan Optages Et Spil På En Computer

Video: Sådan Optages Et Spil På En Computer
Video: Sådan Skærmoptager man videoer på PC (Gratis) 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil installere spillet på din computer, kan du gøre det til enhver tid, der passer dig. Installationsprocessen for spillet kræver ingen unik viden fra dig, og din deltagelse i den samlede installation vil til gengæld være minimal.

Sådan optages et spil på en computer
Sådan optages et spil på en computer

Nødvendig

Computer, installationsdisk med spillet

Instruktioner

Trin 1

Forberedelse til installation. Når vi kører lidt foran, bemærker vi, at installationsprogrammet automatisk opretter en mappe med spillet, når det er installeret som standard. Dog kan brugeren ikke altid være fortrolig med den installationssti, som systemet definerer. For at allokere diskplads korrekt og koncentrere alle spilfiler i en mappe skal du følge disse trin.

Trin 2

Åbn den største partition på din harddisk, og opret en ny spilmappe i den (hvis du ikke har oprettet den tidligere). Åbn den oprettede sektion, og opret en mappe i den til spillet, der skal installeres, med overskriften med navnet. Derefter kan du fortsætte med installationen af spillet.

Trin 3

Indsæt disken med det indspillede spil i computerdrevet, og vent, indtil systemet genkender det. Så snart systemet initialiserer den indsatte disk, startes en dialogboks, der giver dig mulighed for at installere spillet på din computer. Hvis du i dette vindue ser muligheden for at installere yderligere applikationer, skal du først installere dem og derefter klikke på knappen "Installer spillet". Som regel er yderligere applikationer beregnet til korrekt brug af det installerede spil.

Trin 4

Du skifter til næste side. Her kan du indstille den ønskede installationssti. For at gøre dette skal du klikke på knappen Gennemse (eller mappeikonet) og finde den tidligere oprettede mappe med navnet på spillet. Når du har valgt det ønskede bibliotek, skal du klikke på "OK" og klikke på knappen "Næste". Accepter alle vilkårene i aftalen, og installer derefter spillet på din pc. Således vil du være i stand til at optage spillet på din computer.

Anbefalede: