Sådan Downloades ICQ Til IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Downloades ICQ Til IPhone
Sådan Downloades ICQ Til IPhone

Video: Sådan Downloades ICQ Til IPhone

Video: Sådan Downloades ICQ Til IPhone
Video: Новая ICQ для Windows Phone 7 2024, Kan
Anonim

App Store til iPhone tilbyder en række programmer, der giver dig mulighed for at arbejde med forskellige dataoverførselsprotokoller og instant messaging-klienter. ICQ-tjenesten er ingen undtagelse, for hvilken der er frigivet et stort antal applikationer på iPhone, de kan installeres på gadgeten via en computer eller telefon.

Sådan downloades ICQ til iPhone
Sådan downloades ICQ til iPhone

Instruktioner

Trin 1

ICQ-klienten til iPhone er installeret på to måder, som også bruges ved download af andre applikationer: via grænsefladerne iTunes eller App Store. ITunes bruges til at downloade fra en onlinebutik ved hjælp af en computer. App Store-appen er installeret på telefonen og kan også bruges til at downloade ICQ-klienten.

Trin 2

Åbn iTunes, og vælg butiksektionen. I linjen til angivelse af søgeparametre skal du indtaste ICQ og vente på, at forespørgselsresultaterne vises. Der er et stort antal betalte og gratis klienter til denne instant messaging-tjeneste. Blandt al denne overflod kan IM +, QIP og den officielle klient fra ICQ bemærkes.

Trin 3

Styret af beskrivelserne og deklareret funktionalitet, vælg den klient, der passer dig bedst, og tryk på knappen "Gratis". Hvis du ikke er logget ind på din Apple-konto, skal du indtaste den passende kombination i programvinduet, der vises, og klikke på "Log ind". Hvis du ikke har en Apple-konto, skal du klikke på knappen "Opret ID" og følge instruktionerne, der vises på skærmen.

Trin 4

Efter download af applikationen skal du slutte din telefon til din computer for at synkronisere. Hvis automatisk synkronisering mellem din enhed og computer er deaktiveret i indstillingerne, skal du gå til fanen Programmer på din enhed og klikke på Synkroniser. Efter afslutningen af operationen vises programmet på din iPhone.

Trin 5

For at installere via AppStore skal du åbne applikationen med samme navn på din telefon. Øverst på skærmen for at søge, skal du indtaste kombinationen ICQ og trykke på "Enter". I den søgeresultat, der vises, skal du vælge den klient, der passer dig bedst.

Trin 6

Når du har valgt det program, du kan lide, skal du klikke på knappen "Gratis" på siden med beskrivelsen. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit Apple ID eller oprette et nyt ved hjælp af instruktionerne på din telefonskærm. Vent, indtil installationen af applikationen er afsluttet, og ikonet vises på enhedens hovedskærm. ICQ-installationen er færdig.

Anbefalede: