Sådan Layouter Du En Bog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Layouter Du En Bog
Sådan Layouter Du En Bog

Video: Sådan Layouter Du En Bog

Video: Sådan Layouter Du En Bog
Video: Novelle - sådan gør du 2024, April
Anonim

På trods af at de fleste bøger i dag har elektroniske kolleger, er det ikke alle, der kan lide at læse bøger fra en skærm - mange mennesker foretrækker at købe traditionelle papirbøger eller udskrive elektroniske versioner for at læse dem på papir. For større bekvemmelighed kan du sætte enhver elektronisk tekst, så den, når den udskrives, ikke adskiller sig fra siderne i denne bog. Dette kan gøres i det offentligt tilgængelige Microsoft Word-program.

Sådan layouter du en bog
Sådan layouter du en bog

Instruktioner

Trin 1

Åbn en tekstfil i Word og forbered den til layout - kontroller for fejl, fjern dobbeltrum, unødvendige linjeskift, formater teksten. Derefter skal du oprette en dokumentskabelon ved at klikke på fanen "Opret et nyt dokument" i menuen "Filer".

Trin 2

I afsnittet "Sideopsætning" skal du konfigurere dokumentet - indstil standardmargenerne, under fanen "Papirkilde", markere afkrydsningsfeltet "Skelne overskrifter og sidefødder på lige og ulige sider", og gem derefter ændringerne og tilføj sidehoveder og sidefødder til dit dokument.

Trin 3

Tilføj en overskrift, og dobbeltklik på den. Kopier titlen på din artikel eller bog til sidefodområdet på både ulige og lige sider. I menuen skal du åbne fanen "Format", vælge sektionen "Kanter og udfyld" og tegne en vandret linje for sidehoved og sidefod.

Trin 4

Kopier nu teksten fra kildefilen til det oprettede skabelondokument. I menuen "Format" skal du åbne afsnittet "Stilarter og udseende" og redigere udseendet på overskrifter, tekst og andre elementer i den fremtidige bog.

Trin 5

Når du har udfyldt skabelonen helt med indhold, skal du kontrollere, om alt er tilfredsstillende, og derefter udskrive bogen på printeren ved at føre hver side to gange gennem printeren, vende papirarket 180 grader.

Trin 6

Vend den første side og på samme dobbelte måde, udskriv den anden side på bagsiden af siden. Denne metode giver dig mulighed for hurtigt at få to identiske bøger på én gang. Hvis du kun har brug for en bog, kan du udskrive en kopi af en side på den ene side af et ark papir.

Trin 7

Når al teksten er udskrevet, skal du samle papirblokken sammen og hæfte siderne med papirclips eller en hæftemaskine. Lim de tykke omslag, og brug en papirfræser til at klippe arkbundtet i midten, så du har to identiske bøger eller brochurer i dine hænder.

Anbefalede: