Sådan Går Du Til Task Manager I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til Task Manager I Windows
Sådan Går Du Til Task Manager I Windows

Video: Sådan Går Du Til Task Manager I Windows

Video: Sådan Går Du Til Task Manager I Windows
Video: Заменить диспетчер задач на Process Explorer Windows 10 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af "Windows Task Manager" kan brugeren få oplysninger om computerens ydeevne, om de programmer, der i øjeblikket kører og kører processer. For at få de interesserede oplysninger skal du ringe til "Dispatcher" -vinduet. Dette kan gøres på flere måder.

Sådan går du til task manager i Windows
Sådan går du til task manager i Windows

Instruktioner

Trin 1

For at åbne Windows Task Manager-dialogboksen skal du indtaste tastaturgenvejen Ctrl, alt="Image" og Del. I det vindue, der åbnes, kan du ikke kun få de nødvendige oplysninger, men også indstille et antal kommandoer. Naviger gennem de relevante faner for at få de oplysninger, du har brug for om åbne programmer, kørende processer eller computerens ydeevne.

Trin 2

Ved hjælp af "Afslut proces" -knappen på fanen "Processer", stop om nødvendigt driften af et program, du ikke har brug for. Ved hjælp af knappen "Afslut opgave" på fanen "Applikationer" kan du lukke vinduet for ethvert program fra listen, der vises i "Manager". For at gå i dvaletilstand eller standbytilstand, lukke ned eller genstarte computeren, logge ud eller skifte bruger, skal du bruge den øverste menulinje ved at vælge Luk computeren.

Trin 3

Hvis du ikke kan trykke på de tre taster, der er nævnt i det første trin på samme tid, skal du bruge en anden metode til at åbne Windows Task Manager-vinduet. Højreklik på "Proceslinjen". Som standard er den placeret nederst på skærmen. I rullemenuen skal du vælge punktet "Jobliste" ved at klikke på det med venstre museknap - det ønskede vindue åbnes.

Trin 4

Hvis du ikke kan se "Proceslinjen", skal du trykke på tasten med Windows-flag på dit tastatur - panelet vises og bliver statisk. For at forhindre, at "Proceslinjen" forsvinder hver gang, skal du gå til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start" i kategorien "Udseende og temaer", klikke på ikonet "Proceslinje og startmenu". I dialogboksen, der åbnes, skal du på fanen "Proceslinje" fjerne markøren fra feltet "Skjul proceslinjen automatisk", klikke på knappen "Anvend" og lukke vinduet.

Trin 5

Hvis metoden beskrevet i tredje trin heller ikke fungerer for dig, skal du åbne "Dispatcher" på en anden måde. Vælg kommandoen Kør i menuen Start. I det tomme felt skal du indtaste taskmgr-opgaven uden anførselstegn, mellemrum eller andre unødvendige tegn, der kan udskrives. Tryk på Enter-tasten på dit tastatur, eller tryk på OK-knappen i vinduet Kør program.

Anbefalede: