Sådan Indsættes Et Sideskift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et Sideskift
Sådan Indsættes Et Sideskift

Video: Sådan Indsættes Et Sideskift

Video: Sådan Indsættes Et Sideskift
Video: Sådan indsætter du sidetal i Word 2024, Kan
Anonim

Forskellige værktøjer findes i Microsoft Office Word-teksteditoren til at formatere teksten i overensstemmelse med brugerens behov. Med deres hjælp kan du gøre en masse ting, herunder at indsætte et sideskift, hvor du vil have det.

Sådan indsættes et sideskift
Sådan indsættes et sideskift

Instruktioner

Trin 1

Start MS Word, opret et dokument eller åbn et eksisterende. Programmet indsætter automatisk et sideskift, når slutningen af et ark nås. Formatet (dvs. størrelsen) af et sådant ark kan indstilles på fanen "Sidelayout". Find værktøjskassen til sideopsætning, og klik på knappen Størrelse. Venstre-klik på rullelisten på navnet på det format, der passer dig.

Trin 2

Klik på fanen Indsæt for at indsætte et tvunget sideskift i teksten. I "Sider" -blokken på værktøjslinjen skal du klikke på knappen "Sideskift" - den indsættes efter markøren, og teksten placeret til højre for markøren flyttes til et nyt ark. Det er også muligt at indsætte en pause fra fanen Sidelayout. I blokken "Sideindstillinger" skal du klikke på knappen "Pauser" og vælge punktet "Side" i genvejsmenuen. Med dette værktøj kan du vælge det punkt på arket, hvorfra pausen skal begynde.

Trin 3

Hvis du vil forhindre, at et afsnit i teksten brydes, når du indsætter et sideskift, skal du klikke på fanen Sidelayout. Klik på knappen med pilen i "Afsnit" -blokken. Du kan også vælge det ønskede afsnit og klikke på markeringen med højre museknap. Vælg punktet "Afsnit" i genvejsmenuen, så åbnes en ny dialogboks. Gå til fanen "Placering på siden" og indstil markøren i feltet "Brud ikke afsnit". Anvend de nye indstillinger med knappen OK.

Trin 4

I tilfælde af at du har brug for at forhindre en sideskift mellem to relaterede (f.eks. Ved at forstå) afsnit, skal du vælge dem ved hjælp af musen eller tastaturet og kalde dialogboksen "Afsnit" igen. På fanen "Position på side" skal du indstille markøren i feltet "Bliv ved næste". I vinduet Afsnit kan du også indsætte et sideskift før et bestemt afsnit. For at gøre dette skal du vælge det afsnit, du har brug for, og på samme "Placering på siden" -fanen skal du indstille en markør over for feltet "Fra en ny side". Klik på OK-knappen.

Anbefalede: