Sådan Køres Applikationen Som Administrator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Applikationen Som Administrator
Sådan Køres Applikationen Som Administrator

Video: Sådan Køres Applikationen Som Administrator

Video: Sådan Køres Applikationen Som Administrator
Video: Ändra användarnamn som administratör i 3Frontoffice 2024, Kan
Anonim

I de nyeste versioner af Windows-operativsystemet (Vista og Seven) er der for at øge sikkerhedsniveauet indført en yderligere kontrol af brugerrettigheder, når nogle programmer startes. Hvis en sådan applikation startes ikke på administratorens vegne, har den visse begrænsninger i funktionalitet. For at køre programmer uden begrænsninger er de tilsvarende muligheder blevet tilføjet til Windows grafiske shell, som giver dig mulighed for at gøre dette på flere måder.

Sådan køres applikationen som administrator
Sådan køres applikationen som administrator

Instruktioner

Trin 1

Log ind som administrator.

Trin 2

Hvis genvejen til det program, du vil køre som administrator, er på skrivebordet, skal du højreklikke på det. Det samme kan gøres med applikationslinjen i hovedmenuen på Start-knappen og med ikonet i Explorer-vinduet. I kontekstmenuen vil der i alle tilfælde være en kommando "Kør som administrator", vælg den.

Trin 3

Der er en anden måde - den består i at indstille den passende indstilling i egenskaberne til den genvej, som applikationen startes med. Højreklik på ikonet for det påkrævede program på skrivebordet, og vælg linjen "Egenskaber" i kontekstmenuen. På fanen "Genvej" skal du klikke på knappen "Avanceret", markere afkrydsningsfeltet "Kør som administrator" og klikke på OK-knappen. Denne indstilling træder kun i kraft, når du starter programmet ved hjælp af denne genvej. Den samme handling kan udføres med applikationsstartlinjen, der er placeret i OS-hovedmenuen.

Trin 4

Den tredje metode svarer til den foregående, med den forskel, at når du åbner egenskabsvinduet, skal du ikke gå til fanen "Genvej", men til "Kompatibilitet" -fanen og i afsnittet "Rettighedsniveau" skal du markere afkrydsningsfeltet " Kør dette program som administrator ".

Trin 5

En anden metode involverer at starte den ønskede applikation ved hjælp af genvejskombinationen installeret i operativsystemet. For at gøre dette skal du først vælge genvejen eller et andet link til det ønskede program. Klik f.eks. En gang med musemarkøren på genvejen på skrivebordet eller i Explorer-vinduet, eller indtast dens navn eller navnet på den eksekverbare fil i søgefeltet i systemets hovedmenu, og vælg søgeresultatlinjen, etc. Tryk derefter på tastekombinationen ctrl + shift + enter - den tildeles kommandoen til at køre programmet som administrator.

Anbefalede: