Sådan Returneres Startknappen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Startknappen
Sådan Returneres Startknappen
Anonim

Knappen "Start" i Windows bruges til at få adgang til systemets hovedmenu. Som et resultat af fejlagtige brugermanipulationer med desktopelementer eller et operativsystemnedbrud, kan denne knap simpelthen forsvinde sammen med proceslinjen.

Sådan returneres startknappen
Sådan returneres startknappen

Instruktioner

Trin 1

Tryk på WIN-knappen på dit tastatur. Hvis menuen Start-knappen åbnes, vil det betyde, at du har held og lykke - årsagen er bare den forkerte placering af proceslinjen og dermed Start-knappen. Hvis du ikke kan se selve knappen, selv når hovedmenuen er åben, skal du finde en smal stribe ved en af skærmens kanter. Dette vil blive proceslinjen reduceret til en højde på et par pixels. Brug markøren og venstre museknap til at strække den til den ønskede størrelse. Hvis du trykker på WIN-tasten, vises Start-knappen sammen med hovedmenuen, skal du højreklikke på den og vælge linjen Egenskaber i genvejsmenuen. I indstillingsvinduet, der åbnes, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Skjul proceslinjen automatisk" og klikke på "OK". Hvis du ikke trykker på WIN, åbnes hovedmenuen, og derudover er der ingen genveje på skrivebordet, så er dette en mere seriøs problem. Det ser ud til, at Windows Stifinder, som sikrer, at systemets grafiske grænseflade fungerer normalt, ikke fungerer. I dette tilfælde skal du gå til andet trin.

Trin 2

Tryk på CTRL + alt="Image" + Delete for at åbne Jobliste. Det er nødvendigt at starte Windows Stifinder.

Trin 3

Klik på knappen Ny opgave på fanen Programmer i Jobliste for at åbne dialogboksen Opret ny opgave.

Trin 4

Skriv explorer i indtastningsfeltet, og klik på OK. Denne kommando starter Windows Stifinder. Han skal gendanne proceslinjens funktion sammen med knappen "Start" på den.

Trin 5

Sørg for, at Start-knappen fungerer korrekt. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du åbne Task Manager (CTRL + alt="Image" + Delete), gå til fanen "Processer" og se i kolonnen "Image Name" efter en proces med navnet Explorer. Hvis du finder den, er Explorer måske "frossen", og den skal tvinges til at lukke - klik på denne linje med musen og klik på knappen "Afslut proces". Gå derefter tilbage til fanen Applikationer, og gentag trin 3 og 4.

Trin 6

Sørg for, at proceslinjen og startknappen fungerer korrekt igen. Hvis dette ikke skete, er den eksekverbare fil explorer.exe tilsyneladende beskadiget eller erstattet som et resultat af et virusangreb på din computer. Hvis antivirusbeskyttelsen ikke kunne klare den alene, er det bedre at kontakte producentens supporttjeneste eller specialiserede webressourcer. Du kan hjælpe med at identificere og eliminere virussen og konsekvenserne af dens aktiviteter, for eksempel i et specielt oprettet afsnit af forummet

Anbefalede: