Sådan Integreres SATA-drivere I XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Integreres SATA-drivere I XP
Sådan Integreres SATA-drivere I XP

Video: Sådan Integreres SATA-drivere I XP

Video: Sådan Integreres SATA-drivere I XP
Video: Интеграция SATA AHCI драйверов в Windows XP 2024, Kan
Anonim

De fleste moderne mobile computere har SATA-harddiske. Nogle gange gør denne funktion det meget vanskeligt at installere visse operativsystemer, såsom Windows XP.

Sådan integreres SATA-drivere i XP
Sådan integreres SATA-drivere i XP

Nødvendig

  • - nLite;
  • -. NET Framework.

Instruktioner

Trin 1

Ganske ofte, når man prøver at installere Windows XP på en mobil computer, vises en meddelelse om, at systemet ikke registrerer tilsluttede harddiske. Find de applikationer, du har brug for til at installere de korrekte drivere.

Trin 2

Download nLite og. NET Framework-programmer. Den seneste applikationsversion må ikke være lavere end 2.0. Vær opmærksom på, at du skal vælge et program, der passer til et 32-bit eller 64-bit system.

Trin 3

Download driverne til SATA-controlleren. Ganske ofte kan de findes på webstedet for producenten af den anvendte mobile computer. Kopier Windows XP-installationsfilerne til et separat bibliotek. I dette tilfælde er det nødvendigt at udtrække absolut alle filer fra disken.

Trin 4

Kør programmet nLite, vælg det russiske sprog, og klik på knappen "Næste". Gå til den mappe, hvor du kopierede indholdet af bootdisken. Klik på "Næste",

Trin 5

Vælg nu "Drivere" i kolonnen "Integrer". I feltet Opret skal du angive indstillingen Bootable ISO Image. Klik på knappen Næste igen.

Trin 6

Gå til Tilføj, og vælg indstillingen Drivers-mappe i rullemenuen. Angiv det bibliotek, hvor SATA-driverne til harddisken er placeret.

Trin 7

Når du har valgt det ønskede sæt filer, skal du trykke på OK-knappen, aktivere parameteren "Teksttilstandsdriver". Vælg det sæt af leverede filer, og venstreklik på det fundne txt-dokument.

Trin 8

Klik på knapperne Næste og Ja. Gem det resulterende diskbillede, når driverintegrationen er afsluttet. Du kan også brænde den direkte på et diskdrev.

Trin 9

Når du er færdig med at oprette den startbare disk, skal du genstarte din mobiltelefon og køre systeminstallationsprogrammet. Den efterfølgende procedure adskiller sig ikke fra den sædvanlige installation af Windows XP på en stationær computer.

Anbefalede: