Sådan Fornyes Kaspersky-antivirus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fornyes Kaspersky-antivirus
Sådan Fornyes Kaspersky-antivirus

Video: Sådan Fornyes Kaspersky-antivirus

Video: Sådan Fornyes Kaspersky-antivirus
Video: КАК УСТАНОВИТЬ АНТИВИРУС KASPERSKY БЕСПЛАТНО / ЛУЧШИЙ БЕСПЛАТНЫЙ АНТИВИРУС KASPERSKY FREE 2024, Kan
Anonim

Det er vigtigt for alle computerejere, at de data, der er gemt i den, er pålideligt beskyttet. Til dette formål anvendes som regel specielle antivirusprogrammer, hvis pålidelighedsgrad afhænger af formålet med computeren - hvis brugeren bruger størstedelen af tiden på World Wide Web, så har han brug for maksimalt beskyttelse. Imidlertid begår mange brugere den fejl at tro, at de ved at installere antivirussoftware en gang har beskyttet deres computer for evigt. Det er nødvendigt regelmæssigt at opdatere antivirusdatabaser, da nye vira vises hver dag.

Sådan fornyes kaspersky-antivirus
Sådan fornyes kaspersky-antivirus

Instruktioner

Trin 1

Sådanne opdateringer er tilgængelige for brugere på opdateringsservere. Kaspersky Anti-Virus er et af de klassiske programmer til beskyttelse af din computer mod vira, spyware og trojanske heste samt enhver anden farlig software, der giver mulighed for automatisk at opdatere antivirusdatabaser.

Trin 2

For at downloade opdateringer kontakter Kaspersky Anti-Virus Kaspersky Labs opdateringsservere på Internettet eller til et lokalt bibliotek på computeren.

Trin 3

Opdateringer downloades enten automatisk eller manuelt. Programmet informerer dig, hvornår det vil være nødvendigt at opdatere antivirusdatabasen.

Trin 4

For at opdatere manuelt skal du starte Kaspersky Anti-Virus-softwaren på din computer. Gå til afsnittet "Beskyttelse" i venstre del af vinduet, der åbnes.

Trin 5

Følg linket "Opdater antivirusdatabaser".

Trin 6

Når du klikker på det angivne hyperlink, åbnes et informationsvindue på computerskærmen, hvor du kan spore forløbet af antivirusdatabaseopdateringsprocessen.

Trin 7

Du skal blandt andet følge enkle regler for at sikre din computer: åbn ikke meddelelser og vedhæftede filer fra ukendte brugere i e-mail, svar ikke på sådanne breve, følg ikke linket angivet i meddelelserne, besøg ikke websteder med et tvivlsomt ry (datingsider, pornosider osv.).

Anbefalede: