Hvordan Man Skriver En Indskrift På Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Indskrift På Et Foto
Hvordan Man Skriver En Indskrift På Et Foto

Video: Hvordan Man Skriver En Indskrift På Et Foto

Video: Hvordan Man Skriver En Indskrift På Et Foto
Video: ОФИГЕЛ ОТ НАХОДОК! КОП ПО ВОЙНЕ. КОП ПО СТАРИНЕ. WW2 METAL DETECTING 2024, Kan
Anonim

Valget af professionelle har altid tendens til det produkt, der er mest bekvemt til hyppig brug. De fleste af dem bruger Adobe Photoshop pixel art editor til at skabe smukke inskriptioner på billeder.

Hvordan man skriver en indskrift på et foto
Hvordan man skriver en indskrift på et foto

Nødvendig

Adobe Photoshop-software

Instruktioner

Trin 1

Start grafikeditoren ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. For at åbne filen skal du bruge tastaturgenvejen Ctrl + O eller dobbeltklikke på en tom arbejdsflade. I filen, der åbnes, skal du vælge filen og trykke på Enter-tasten.

Trin 2

For at tilføje en hvilken som helst tekst skal du bruge værktøjet med samme navn eller trykke på tasten med det latinske bogstav T. For at vælge farven på den oprettede indskrift skal du klikke på farvefeltet i editorens øverste panel eller trykke på D-tasten.

Trin 3

Skift til Move-værktøjet - et af de mest anvendte. Klik på topmenuen "Vindue" og vælg "Symbol". På en liste, der åbnes, skal du vælge en hvilken som helst skrifttype samt enhver størrelse på bogstaverne i teksten. Du kan vælge en skrifttype ved blot at trykke på, størrelsen på den valgte font kan ændres når som helst.

Trin 4

For skønheden i det oprettede kombinerede billede kan du tilføje en eller flere inskriptioner. For at tilføje effekter til hver af de eksisterende etiketter skal du gå til lagpanelet og klikke på knappen med det latinske bogstav F. I kontekstmenuen kan du vælge et stort antal effekter.

Trin 5

Redigering af en etiket kan fuldføres ved at ændre teksttypen og dens attributter (kursiv, understreget eller fed). Tag derefter værktøjet Flyt, og find den nøjagtige placering til din bogstaver.

Trin 6

Inden du gemmer filen på din harddisk, skal du beslutte i hvilket format du vil gemme den. Til yderligere redigering anbefales det at bruge det oprindelige format til Photoshop - PSD. Du kan ringe til gemningsvinduet ved at trykke på tastaturgenvejen Ctrl + S (menupunkt "Gem") eller Ctrl + Skift + S (menupunkt "Gem som").

Trin 7

I det vindue, der åbnes, skal du indtaste et nyt filnavn og klikke på knappen "Gem". For at gemme i andre formater skal du f.eks. Vælge jpeg i linjen "Filtype" og trykke på Enter-knappen.

Anbefalede: