Sådan Afslutter Du En Brugersession

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afslutter Du En Brugersession
Sådan Afslutter Du En Brugersession

Video: Sådan Afslutter Du En Brugersession

Video: Sådan Afslutter Du En Brugersession
Video: Вот эти слова нужно сказать на банковскую карту. Деньги придут откуда не ждали 2024, Kan
Anonim

I Microsoft Windows-operativsystemet kan hver bruger indstille sine egne parametre, der er nødvendige for at han kan arbejde. Der oprettes en konto for hver bruger. Du kan ændre en bruger eller afslutte en brugersession på en af flere måder.

Sådan afslutter du en brugersession
Sådan afslutter du en brugersession

Instruktioner

Trin 1

For at afslutte sessionen skal du klikke på knappen "Start" for at åbne menuen. Nederst i menuen skal du vælge punktet "Logout" ved at klikke på det med venstre museknap. Denne kommando giver dig mulighed for at lukke kørende applikationer og afslutte sessionen eller lade programmerne køre og skifte til en anden bruger.

Trin 2

Klik på en af knapperne i vinduet "Afslut Windows", der vises. Ved at klikke på knappen Skift bruger afsluttes en brugers session og en anden kan logge ind. I dette tilfælde forbliver programmerne åbne. Brugerskift kan også ske ved hjælp af tastaturet. For at gøre dette skal du trykke på Windows-tasten og L.

Trin 3

Hvis du vil lukke kørende applikationer og afslutte den aktuelle brugers session, skal du klikke på knappen "Afslut". En fuldstændig nedlukning af computeren afslutter også brugersessionen og lukker alle programmer. For at slukke for computeren gennem menuen "Start" skal du vælge "Lukning" og kommandoen med samme navn i vinduet "Sluk for computeren".

Trin 4

Du kan også afslutte brugerens session på en anden måde. Ring til "Jobliste". For at gøre dette skal du indtaste tastekombinationen Ctrl, alt="Image" og Del på tastaturet. Hvis du ikke kan trykke på disse taster på samme tid, kan Jobliste kaldes på en anden måde.

Trin 5

Højreklik på "Proceslinjen", vælg "Jobliste" i rullemenuen ved at klikke på den med venstre museknap. I dialogboksen, der åbnes, skal du vælge Luk ned på den øverste menulinje. Vælg en af kommandoerne i rullemenuen: "Log ud" eller "Skift bruger".

Anbefalede: