Sådan Overføres Filer Fra Kamera Til Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Filer Fra Kamera Til Computer
Sådan Overføres Filer Fra Kamera Til Computer
Anonim

Hver ramme afspejler vores smil og godt humør. Jeg vil gerne bevare disse dele af daglige begivenheder i album, så senere, når det bliver trist og ensomt, ser på dem og smiler igen. Alt dette er muligt, du skal bare overføre billeder fra kameraet til en computer og udskrive. Hvordan kan dette gøres?

Sådan overføres filer fra kamera til computer
Sådan overføres filer fra kamera til computer

Instruktioner

Trin 1

Moderne systemenheder og bærbare computere har en kortlæser - en enhed, der giver dig mulighed for hurtigt at læse information fra dit kameras hukommelseskort. Tag kortet ud, indsæt det i kortlæseren, og arbejd derefter som med et almindeligt USB-flashdrev: "Copy - Paste".

Trin 2

Hvis der ikke er nogen kortlæser, skal du tage det kabel, der fulgte med kameraet på købstidspunktet. Sæt den ene ende i det relevante stik på kameraet og den anden i flashstikket på din computer. Tryk på tænd / sluk-knappen på kameraet.

Trin 3

Hvis kablet er tilsluttet korrekt, vises en dialogboks på skærmen, der tilbyder flere opgaver at vælge imellem. Rul ned i rullepanelet, og klik på Scanner eller Digital Camera Wizard. Du skal klikke en gang på dette emne med venstre museknap og derefter klikke på OK. Alternativt kan du dobbeltklikke på etiketten.

Trin 4

Derefter åbnes et vindue, hvor du kan vælge de billeder, som du virkelig har brug for at kopiere til din computer. Som standard har alle billeder grønne flueben. Hvis du ikke har brug for nogle fotos, skal du klikke på feltet med et flueben, det forsvinder, og disse rammer kopieres ikke. Klik på Næste.

Trin 5

Det næste trin er at vælge et navn til dine fotos og en placering, hvor de gemmes. Som standard er navnet "Image", og filerne gemmes i mappen "My Pictures". Hvis du f.eks. Kopierer filer fra nytårsferien, er det bedre at skrive for eksempel "Nytår - 2011" for at gøre det lettere at finde dem senere på computeren. Og ved at klikke på knappen "Gennemse" kan du vælge en anden mappe på din computer (for eksempel "Drive D - Photos").

Trin 6

Hvis du ikke ønsker, at billederne forbliver i kameraets hukommelse efter overførslen, skal du markere afkrydsningsfeltet under "Slet billeder fra kameraet efter kopiering". Klik på Næste. Dine fotos kopieres til den ønskede mappe og slettes automatisk fra kameraets flashkort. Når processen er slut, skal du klikke på OK, slukke for kameraet og frakoble kablet.

Trin 7

Nu kan du vælge de bedste billeder og udskrive.

Anbefalede: