Sådan Tilføjes En Rapport I 1c

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Rapport I 1c
Sådan Tilføjes En Rapport I 1c

Video: Sådan Tilføjes En Rapport I 1c

Video: Sådan Tilføjes En Rapport I 1c
Video: платье крючком Классик/ часть 2 2024, Kan
Anonim

For at få forskellige oversigtsdata i 1C: Enterprise 8-programmet. et sæt rapporter leveres. Når brugeren vælger den krævede rapport, vises en dialogboks, der giver dig mulighed for at udføre handlinger.

Sådan tilføjes en rapport i 1c
Sådan tilføjes en rapport i 1c

Nødvendig

  • - computer;
  • - program "1C: Enterprise 8"

Instruktioner

Trin 1

Åbn programmet ved at vælge tilstanden "Configurator". Gå til fanen "Konfigurationer", vælg punktet "Rapporter", kalde dens kontekstmenu og klik på "Tilføj". I det vindue, der vises, skal du angive et navn til den rapport, der skal oprettes, og derefter vælge kommandoen "Åbent datasammensætningsskema".

Trin 2

Vinduet "Layoutdesigner" åbnes foran dig, i listen over layouter vil elementet være aktivt: "Datasammensætningsskema". Indtast et navn til det fremtidige layoutskema, klik på Udfør.

Trin 3

I datagedesignervinduet skal du vælge de kilder, hvorfra oplysningerne til rapporten skal hentes. Vælg kommandoen "Tilføj datasæt", hvis knap er placeret på kontrolpanelet, derefter - element "Tilføj datasæt - forespørgsel" og derefter - "Forespørgselsdesigner".

Trin 4

Gå til afsnittet "Akkumuleringsregister" i forespørgselsdesignervinduet, og klik på registret, hvis information der bruges til at generere rapporten. Den valgte tabel vises i højre side af vinduet, dobbeltklik på dens navn. En liste over de felter, den indeholder, åbnes. Marker de afkrydsningsfelter, der kræves til rapporten. Klik på OK.

Trin 5

Vælg de felter, som forespørgselsbetingelserne indstilles til. Gå til fanen "Ressourcer". På listen over alle felter i venstre side af vinduet skal du vælge dem, du har brug for, og dobbeltklikke på dem og trække dem til højre. I kolonnen Udtryk kan du angive et søgeudtryk for hvert valgte felt.

Trin 6

Gå til fanen Indstillinger, indstil de relevante indstillinger ved at klikke på knappen Designer for datakompositionsindstillinger. Vælg alternativknappen "Tabel", klik på "Næste".

Trin 7

Kontroller alle felter, hvis information vises i rapporten, og klik på knappen "Næste".

Trin 8

Vælg de felter, hvormed tabeller, kolonner og rækker i rapporten skal grupperes, for at flytte felterne til de relevante sektioner - "Kolonner", "Rækker" og "Tabeller". Klik på Næste.

Trin 9

Klik på OK, og luk layoutdesignervinduet. I vinduet til oprettelse af rapport modtager du det layoutdiagram, du lige har oprettet. Klik på "Næste", når du er færdig med at generere rapporten.

Anbefalede: