Sådan Oprettes Installationsfiler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Installationsfiler
Sådan Oprettes Installationsfiler

Video: Sådan Oprettes Installationsfiler

Video: Sådan Oprettes Installationsfiler
Video: 05 - Studi.ly - Sådan oprettes en aflevering 2024, Kan
Anonim

Som regel har mange uerfarne brugere spørgsmål, der er relateret til oprettelsen af deres egne installationspakker, som, når de pakkes ud, opretter separate mapper og kopierer alle de pakkede oplysninger der.

Sådan oprettes installationsfiler
Sådan oprettes installationsfiler

Nødvendig

  • - internettet;
  • - Smart Install Maker-program.

Instruktioner

Trin 1

For at gøre dette skal du installere specialsoftware på din computer. Den bedste mulighed for nybegyndere er en softwarepakke kaldet Smart Install Maker. Download denne software fra det officielle udviklerwebsted sminstall.com og installer det på din computer. Sådanne programmer skal altid installeres i systemdrevet på en pc, det vil sige nøjagtigt hvor operativsystemet er placeret.

Trin 2

Når programmet er installeret, skal du klikke på genvejen, der findes på computerens skrivebord. Du skal starte et nyt projekt, der giver dig mulighed for at oprette dine egne installationsfiler. Klik på fanen "Projekt" og klik på knappen "Opret ny". Dernæst skal du udfylde alle de felter, der leveres af programmet.

Trin 3

Først og fremmest skal du udfylde alle de tekstoplysninger, der vises, når installationspakken pakkes ud. Du skal angive sådanne felter som "Programnavn", "Titel", "Filnavn", "Logfilnavn" og meget mere. Hvis du har brug for, at brugere også modtager yderligere oplysninger om det program, du har pakket, kan du specificere det websted, som brugeren vil blive omdirigeret til under installationen. For at gøre dette skal du sætte et flueben ud for "Åbn webside" -elementet.

Trin 4

Angiv stierne til de filer, du vil pakke i installationsarkivet. Hvis lydstyrken er for stor, tager det lang tid at pakke den. Så snart alt er klar, skal du klikke på den grønne knap øverst i programmet, og processen med at pakke alle filerne samt alle de oplysninger, du har udfyldt i dette program, begynder. I fremtiden kan du bruge programmet til at oprette andre installationsfiler, for eksempel til at præsentere dit program skrevet på et eller andet programmeringssprog.

Anbefalede: