Hvordan Man Laver Et Tema Ud Fra Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Tema Ud Fra Et Foto
Hvordan Man Laver Et Tema Ud Fra Et Foto

Video: Hvordan Man Laver Et Tema Ud Fra Et Foto

Video: Hvordan Man Laver Et Tema Ud Fra Et Foto
Video: Хит сезона! Красивая, теплая и модная женская шапка-ушанка на любой размер и толщину пряжи! Часть 1 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemet har en ret bred vifte af ting, som du kan tilpasse efter din smag. Dette gælder paneler, knapper, mappevisninger og selvfølgelig skrivebords-temaet. Hvis du er træt af billedet, kan du erstatte det med dit eget - det originale. For eksempel en oprettet ud fra et fotografi. Brug følgende retningslinjer for at lave et tema ud fra et foto.

Hvordan man laver et tema ud fra et foto
Hvordan man laver et tema ud fra et foto

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et desktop-tema ud fra et foto skal du først gemme billedet på din computer. For at gøre dette skal du bruge de tilgængelige metoder og midler (f.eks. Gemme et foto på et hukommelseskort, brug en USB-adapter til at overføre et billede til din computers harddisk).

Trin 2

Åbn billedet i en grafikeditor. Rediger billedet, retoucher, anvend interessante effekter, lav generelt et billede ud af det foto, du vil beundre, når du arbejder med en computer. Vær særlig opmærksom på billedets størrelse.

Trin 3

Fra enhver ledig plads på skrivebordet skal du åbne vinduet med skrivebordsegenskaber. For at gøre dette skal du højreklikke på skrivebordet og vælge den sidste linje "Egenskaber" i rullemenuen. Gå til fanen "Indstillinger" og se hvilken opløsning skærmen har i øjeblikket. Ideelt set skal dit foto have samme størrelse.

Trin 4

Gem det færdige billede på harddisken på din computer. Husk i hvilket bibliotek du gemte det. Lidt senere skal du angive stien til filen.

Trin 5

Ring til vinduet "Ejendom: skærm" igen. Gå til fanen "Desktop". Den øverste del af vinduet viser det desktop-tema, som du aktuelt har installeret. Nedenfor er de tilgængelige temaer og betjeningsknapper.

Trin 6

Klik på knappen "Gennemse", og vælg det billede, du lige har gemt, gennem kataloget. Klik på den med venstre museknap, billedet øverst i vinduet skifter automatisk til det, du lige har valgt.

Trin 7

Fra rullemenuen under knappen Gennemse skal du vælge, hvordan dit billede skal vises på skrivebordet. Det kan være centreret, ligne en sammenhængende række duplikerede fotos eller strække sig over hele skrivebordsområdet.

Trin 8

Når du har valgt placeringen, skal du klikke på knappen "Anvend" og lukke skærmvindueegenskabsvinduet ved at klikke med venstre museknap på "OK" -knappen eller klikke på "X" -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Nyd det tema, du oprettede.

Anbefalede: