Sådan Oprettes Et Peer-to-peer-netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Peer-to-peer-netværk
Sådan Oprettes Et Peer-to-peer-netværk

Video: Sådan Oprettes Et Peer-to-peer-netværk

Video: Sådan Oprettes Et Peer-to-peer-netværk
Video: Enabling Peer-to-Peer (P2P) Energy Solutions Challenge by Prosume | DLT4EU 2024, April
Anonim

Et peer-to-peer-netværk er den enkleste måde at forbinde flere computere med hinanden på, det bruges hovedsageligt derhjemme. For normal drift af et sådant netværk er en server ikke påkrævet, men antallet af tilsluttede pc'er bør ikke være mere end 5-6.

Sådan oprettes et peer-to-peer-netværk
Sådan oprettes et peer-to-peer-netværk

Nødvendig

  • - kabel
  • - stik;
  • - netværkskort.

Instruktioner

Trin 1

Byg et lokalt netværk baseret på Ethernet ved hjælp af et snoet uskærmet par, det er en polymer fletning, hvori der er fire par kobbertråde snoet sammen. Dette kabel er det mest effektive, fordi dets installation og lægning er ret simpelt. Udstyr hver ende af kablet med en speciel konvektor. Brug en stjernetopologi til at oprette et twisted pair peer-to-peer-netværk. Tag længden på kablet med en margen i tilfælde af omlejring af computere.

Trin 2

Kør kablet indendørs, før det fra en af arbejdsstationerne, søm det med clips, eller læg det i en speciel kasse. Kør kablerne fra stationerne til en speciel enhed - en hub / hub. Sæt ledningerne i stikket, og krymp dem med en speciel tang.

Trin 3

Konfigurer dit hjemmenetværk programmatisk efter tilslutning af netværkskortene til systemenhederne og tilslutning af netværkskablet til kortsporet. Installer netværkskortdriverne først. For at gøre dette skal du indsætte disken, der fulgte med kortet, i drevet og derefter følge systemets anvisninger for at installere driveren. Sørg for, at netværkskortet vises på enhedslisten. Gå til Kontrolpanel, vælg System og fanen Enhedshåndtering.

Trin 4

Højreklik på genvejen "Netværkskvarter", vælg "Egenskaber". Klik derefter på knappen "Tilføj", vælg "Klient til Microsoft Networks". På den samme fane skal du vælge "Tilføj" - "TCP / IP-protokol". Tilføj den relevante service, hvis du vil konfigurere printerdeling.

Trin 5

Gå til egenskaberne for det lokale netværk, gå til menuen for netværkskomponenter, vælg "TCP / IP-protokol". Klik på knappen "Egenskaber", indstil en statisk adresse til computeren, for eksempel 192.168.1.3, indtast undernetmasken 255.255.255.0. For hver computer skal du skrive ned den tilsvarende adresse, erstatte det sidste ciffer samt et navn til arbejdsgruppen, for eksempel HomeNet.

Anbefalede: