Sådan Gør Du En Mappe Usynlig På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du En Mappe Usynlig På Skrivebordet
Sådan Gør Du En Mappe Usynlig På Skrivebordet

Video: Sådan Gør Du En Mappe Usynlig På Skrivebordet

Video: Sådan Gør Du En Mappe Usynlig På Skrivebordet
Video: How to Make an Invisible Folder Windows 10 2024, Kan
Anonim

Efter at have tildelt attributten "Skjult" til en mappe og tilsvarende konfigureret den måde, den vises på, kan mappen på skrivebordet eller i enhver anden mappe blive usynlig. For at skjule en mappe skal du følge et par trin.

Sådan gør du en mappe usynlig på skrivebordet
Sådan gør du en mappe usynlig på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Flyt markøren på skrivebordet til den mappe, du vil gøre usynlig. Klik på den med højre museknap - en ny dialogboks "Egenskaber: [Dit mappenavn]" åbnes. Sørg for, at du er på fanen Generelt. Indstil markøren til feltet "Skjult" nederst i vinduet. Gem de nye indstillinger ved at klikke på knappen "Anvend".

Trin 2

Hvis det er nødvendigt, skal du bekræfte dine handlinger i anmodningsvinduet ved at vælge den mulighed, der passer dig: Anvend kun attributten til mappen eller til mappen og undermapper og filer indeholdt i den. Luk egenskabsvinduet med OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 3

Efter tildelingen af den skjulte attribut vil mappen stadig være synlig på skrivebordet, den bliver bare halvgennemsigtig. For at skjule det helt skal du kalde komponenten "Mappeindstillinger". Dette kan gøres på flere måder. Åbn "Kontrolpanel" via "Start" -knappen eller Windows-tasten. Vælg ikonet Mappeindstillinger fra kategorien Udseende og temaer.

Trin 4

Alternativ mulighed: Åbn en hvilken som helst mappe på din computer, vælg punktet "Service" i den øverste menulinje, venstreklik på "Mappeindstillinger" i den udvidede kontekstmenu. En ny dialogboks vises.

Trin 5

Åbn fanen "Vis". Rul ned til bunden af listen i gruppen "Avancerede indstillinger", og find grenen "Skjulte filer og mapper". Sæt markøren overfor punktet "Vis ikke skjulte filer og mapper", anvend de nye indstillinger og luk vinduet. Din mappe forsvinder fra dit skrivebord.

Trin 6

For at åbne en sådan usynlig mappe skal du nu vælge en af mulighederne. Du kan genkonfigurere visningen af skjulte filer og mapper gennem komponenten "Mappeindstillinger" eller bruge komponenten til søgning. Vælg kommandoen Søg i menuen Start.

Trin 7

Indtast mappenavnet i forespørgselsfeltet, og markér elementet "Søg i skjulte filer og mapper" i de yderligere parametre med en markør. Hvis du husker adressen på mappen, kan du skrive den i adresselinjen i en hvilken som helst anden mappe og klikke på knappen "Gå". Alternativt kan du tilføje din usynlige mappe til favorithistorikken.

Anbefalede: