Sådan Underskriver Du Et Certifikat Til En Smartphone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Underskriver Du Et Certifikat Til En Smartphone
Sådan Underskriver Du Et Certifikat Til En Smartphone

Video: Sådan Underskriver Du Et Certifikat Til En Smartphone

Video: Sådan Underskriver Du Et Certifikat Til En Smartphone
Video: Телефон НЕ СЯДЕТ После Этой Легкой Настройки в Андроиде 2024, Kan
Anonim

Næsten enhver ejer af en smartphone baseret på Symbian-operativsystemet (Symbian) stod over for problemet med manglende evne til at installere og køre applikationer på grund af fraværet eller udløbet af certifikatet. Et certifikat til en Symbian-smartphone er et elektronisk dokument, der berettiger applikationer til brug (installeret) i Symbian-miljøet, og certifikatet er personligt for hver enkelt bruger. Det vil sige, at en applikation, der er underskrevet ikke til din telefon, ikke fungerer for dig.

Symbian-applikationer skal underskrives med et personligt certifikat
Symbian-applikationer skal underskrives med et personligt certifikat

Instruktioner

Trin 1

For at underskrive en ansøgning med et personligt certifikat skal du indhente selve certifikatet og en særlig nøgle. For at få et certifikat skal du bruge tjenesten til online erhvervelse af certifikater (https://allnokia.ru/symb_cert/). I dette tilfælde modtager du to filer: selve certifikatet (fil med "cer" -udvidelsen) og nøglen til certifikatet (fil med "nøgle" -udvidelsen)

Trin 2

Der er flere måder at underskrive et program med et certifikat på.

Trin 3

Underskriv applikationen med et certifikat på computeren ved hjælp af SISSigner-applikationen.1. Installer applikationen på din computer.2. Kopier certifikatet og nøglefilen til mappen med det installerede program.3. Start programmet.4. Angiv stien til certifikatet og sikkerhedsnøglen.5. Indtast kodeordet til nøglefilen. Som standard er dette "12345678", eller lad det være tomt.6. Angiv stien til det program, der skal underskrives.7. Klik på knappen Sign.8. Et kommandopromptvindue åbnes. Efter en kort pause skal du trykke på en vilkårlig tast på tastaturet.9. Din ansøgning er underskrevet. Nu skal du downloade det til din smartphone.

Trin 4

Underskriv appen med et certifikat på din smartphone ved hjælp af MobileSigner-appen.1. Installer programmet på din smartphone.2. Anbring dit certifikat og sikkerhedsnøglen i smartphone-hukommelsen.3. Kør programmet 4. Angiv stien til applikationen, der skal underskrives, i SIS-filelementet.5. Angiv stien til certifikatet i Cert-filpunktet.6. Angiv stien til sikkerhedsnøglen i nøglefilelementet.7. Indtast adgangskoden i adgangskodeposten. Hvis der ikke kræves en adgangskode, skal du lade feltet være tomt. Typisk er adgangskoden til en nøgle en række af numre "12345678". 8. Klik på knappen Sign. Din ansøgning er underskrevet.

Trin 5

Underskriv appen med et certifikat på din smartphone ved hjælp af FreeSigner-appen.1. Installer programmet på din smartphone.2. Kør programmet, og gå til menuen "Funktioner - Indstillinger".3. Spring de første tre trin over (Self Sign Cert, Self Sign Key og Self Sign Key Pass) 4. I Sign Cert-elementet skal du angive stien til dit certifikat, i Sign Key-elementet - nøglen og i Sign Key Pass-elementet, om nødvendigt, adgangskoden til nøglen. Standard er "12345678". 5. I programmets hovedvindue skal du vælge elementet "Tilføj opgave". Vælg det program, du vil underskrive.6. Klik på knappen Sign Sis. Smartphone-app underskrevet.

Trin 6

Underskriv applikationen med et certifikat online på Internettet.1. Gå til webstedet OnLine-signering af applikationen med et certifikat (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do) 2. Udfyld alle nødvendige felter. Angiv telefonens IMEI (du kan se din IMEI ved at ringe til koden * # 06 #), en rigtig e-mail, i applikationsfeltet - stien til applikationen på din computer. Klik på Vælg alt under linjen Kapacitetsoplysninger.3. Indtast verifikationskoden vist i figuren.4. Marker afkrydsningsfeltet ud for Accepter juridisk aftale, og klik på knappen Sendt.5. Efter et stykke tid sendes en e-mail med et bekræftelseslink til den angivne e-mail-adresse. Åbn den, og følg linket.6. Derefter sendes et nyt brev til din e-mail med et link til download af den underskrevne ansøgning. Det er kun tilbage at downloade og installere det på din smartphone.

Anbefalede: